Blue Flower

Officieel is een mediumschapreading een reading waarbij je contact legt met overleden dierbaren. In dat geval zal het accent van de reading liggen op het bewijzen hoe deze overleden dierbaren was in dit leven om zo te bewijzen dat deze overleden dierbare nog steeds bij je is en met je mee kijkt. Uit de reading volgt dan vanzelf ook de boodschap die hij/zij op dat moment voor je heeft.

Het helpt je om het verlies van een dierbare goed te kunnen verwerken, en weer verder te komen in je leven. Ook kan het hele specifieke antwoorden geven op vragen waar je mee achtergebleven bent.

Een Reading boeken:

Dus zo werkt het als je een Medium Reading wilt:

Je stuurt een mail naar info@mediummaria.nl dat je een Mediumreading wilt,

en je geeft aan of:

 ·       Je een mediumreading wilt met een overleden dierbaren.

òf

·       Je wilt een mediumreading als begeleiding bij dingen waar je tegen aanloopt in je leven. Met betrekking tot relaties, gezin, werk, gezondheid, financien, etc. In dat geval kun je thuis ongeveer 5 vragen voorbereiden, waar je graag antwoord op wilt van je engelen, gidsen en spirits die bij je zijn. Naast de antwoorden op deze vragen komen er ook altijd de inzichten door die jij op dat moment het meest nodig hebt om te horen om weer verder te komen in je leven.

verder
•geef je aan of je de reading hier in de praktijk wilt ontvangen of via de telefoon, skype of mail.

     vervolgens

·       maken we via de mail een afspraak. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen tel. 0229-582997 / mob. 06 46274166, maar afspreken via de mail werkt voor mij meestal het snelst en het handigst.

 Een reading is € 85,-  duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2½ à 3 uur

Over het BewustZijn geef ik:

  • Satsang; Workshops over het BewustZijn
  • 5 daagse Stilte Retraites
  • Stilte Dagen
  • 1 op 1 sessies

Kijk even in de agenda wanneer de eerstvolgende gepland staan. 

Aanmelden kan via een mailtje naar info@satsangmetmaria.nl

Meer informatie op www.satsangmetmaria.nl

Hoe ziet zo'n workshop over het BewustZijn / Satsang eruit?

Meestal leg ik eerst wat uit, over het verschil hoe we vanuit ons Mens-stuk dingen benaderen en hoe onze Spirit, dingen benadert en ervaart. Ik laat je zien hoe verhelderend het is als je je Mens-stuk en je Spirit-stuk meer uit elkaar trekt. Daarna laat ik je ook uitgebreid zelf ervaren hoe het is om in je BewustZijn, je Spirit, je Ziel te zitten, hoe vredig en stil het daar is. Ook kun je zelf vragen stellen, als je wilt ook persoonlijke vragen over onderwerpen waar je mee aan het stoeien bent, en dan zal ik je laten zien hoe je daar vanuit je Zijn, je BewustZijn, je Spirit, je Ziel naar kunt kijken en mee om kunt gaan.

Je kunt ook luisteren naar de vragen die andere mensen stellen en de antwoorden die daarop gegeven worden, je ziet bij zo'n samenZijn altijd dat de dezelfde thema's door de Spiritwereld prachtig mooi bij elkaar gebracht zijn.

Satsang is niet alleen het praten over BewustZijn, Ziel, Spirit, Hogere Zelf of hoe je het ook maar wilt noemen, door mijn energie  en mijn woorden zul je het ook zelf ervaren, want juist door het te ervaren merk je hoe dichtbij het is, hoe vredig en licht het is, hoe heerlijk om even in de stilte te zitten, en hoe simpel het is, en dat iedereen dat kan, of liever gezegd dat iedereen dat allang ìs!

Satsang is elke keer weer anders. Sowieso laat ik me elke keer door Spirit leiden waar over gesproken mag worden. Daarbij is het onderwerp BewustZijn behoorlijk veel omvattend, en komt er elke keer weer een ander stukje aan bod. Ook is het elke keer anders omdat mensen tijdens Satsang steeds weer andere vragen stellen. Er zit bij Satsang geen vaste groep mensen, het zijn geen mensen die elkaar allemaal al kennen. Veel  mensen komen ook naar Satsang om even met gelijk gestemden onder elkaar te zijn, om samen even in de energie te zitten, om samen even te kunnen delen en te kunnen lachen.

Je kunt zo vaak naar Satsang komen als je wilt, je BewustZijn heeft ook voeding nodig. We kunnen alle inzichten en ervaringen nou eenmaal niet in één keer laten binnenkomen en bezinken. Het heeft herhaling nodig. Het heeft regelmatig weer een kwartje nodig. Het heeft het steeds weer naar binnen gaan nodig, het heeft zelfonderzoek nodig, en het heeft het steeds weer ervaren nodig om zo steeds vaker en steeds langer in je Zijn te kunnen Zijn.

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze werkelijk Zijn. En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie. Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Als je in Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede, als alles mag Zijn zoals het is.
Om jezelf te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven. Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden.

Het is Vrijheid Hier en Nu.

In het bewustzijn is alles zoals het is. Het bewustzijn is zich er alleen bewust van, het is dàt ìn je en buiten je, wat zich bewust is van alles, niet meer en niet minder. Zonder er enig oordeel over te hebben. Het maakt niet uit. Het i s zoals het is. Alles is, en daardoor ontstaat er ruimte, openheid, space. En in al die ruimte is geen woord, het is woordloos, is geen naam, het is naamloos, is geen vorm, het is vormloos, is geen tijd, het is tijdloos. En omdat het tijdloos is, is er geen haast meer, geen spanning, geen stress, geen verkramping. In tegendeel, je merkt dat als je alles laat zijn zoals het is dat je gelijk ontspant. En ook als je in je lijf alles laat zijn zoals het is, dat alles ontspant. Elke cel van je lichaam ontspant zich, elk orgaan ontspant zich. Stel je voor wat dàt voor je lijf en voor je gezondheid doet. Het lichaam en ook de geest kunnen weer gezond en heel en compleet worden.

In het bewustzijn is alleen maar de realiteit, het is er altijd
precies zoals het is, de ultieme realiteit, en daarmee de ultieme waarheid.

In het denken kan deze ultieme waarheid er nooit zijn, omdat het denken alleen maar kan functioneren bij de gratie van de dualiteit. Het contrast. Het Yin en Yang. Zwart en wit. Licht en donker. Als dit een boom is moet dat wel een ‘niet-boom’ zijn. Als ik een bepaalde mening heb en een ander heeft een andere mening, overtuiging, geloof dan kan daartussen nooit de waarheid zijn. Tussen goed en fout kan nooit de waarheid zijn. Dat is waarom er in het bewustzijn geen goed of fout bestaat. Het i s er simpelweg zoals het is, en dat is niet goed noch fout. Goed of fout en alles wat daartussen ligt is een oordeel. En in geen enkel oordeel zit de ultieme waarheid.

Het verlangen naar de ultieme waarheid is een van de beste motivaties is om te komen tot deze ultieme waarheid.
Om de waarheid te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven.

Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden.  Het is Vrijheid Hier en Nu, omdat je bevrijd wordt van je angsten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van je eigen gedachten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van goedkeuring en bevestiging nodig hebben van anderen.

Het buitengewone wordt gewoon, weten wie je altijd allang bent en altijd al geweest bent en altijd zult Zijn: EEN met ALLES, het is ieders ware aard, ‘ik en afgescheidenheid’ blijken een illusie, het is slechts een sluier, die alleen maar hoeft te worden opgeheven.  Het is zo simpel, dat je verbaasd bent waarom je je dit niet eerder gerealiseerd hebt. 

Je leert er heel veel van doordat je zelf alle vragen kunt stellen die je wilt. Maar je kunt ook luisteren naar de antwoorden die aan anderen gegeven worden. Door vraag en antwoord zal het hele proces van ontwaken zich voor je openen om datgene te openbaren wat in stilte altijd al aanwezig is.

Entree € 30,- Voor meer informatie zie www.satsangmetmaria.nl

Kijk even in de agenda wanneer de eerstvolgende gepland staan. 

Je bent van harte welkom! Neem een flesje water mee en lekkere dikke sokken/sloffen. Wel graag even aanmelden via een mailtje naar info@satsangmetmaria.nl

Namasté

Maria Henkes
 
www.satsangmetmaria.nl   www.engelenheling.nl   www.mediummaria.nl                   
info@satsangmetmaria.nl   info@engelenheling.nl   info@mediummaria.nl