Blue Flower

 

 • Healingen

 • Readingen

 • 1 op 1 sessies

 • Cursussen

 • Over het BewustZijn geef:

 • Satsang

 • Stilte retraites

 • Stilte Dagen

 • Lezingen

voor meer informatie kijk even op de Agenda

Healingen

 • Integrated Energy Therapy (IET); van Stevan Thayer
 • Angel Therapy Practitioning (ATP); van Doreen Virtue
 • Intuïtieve Healing
 • Helende Reis; van Brandon Bays
 • The Work; van Byron Katie
 • Touch of Matrix

 

 • Integrated Energy Therapy IET van Stevan Thayer ; het voordeel van healen met de Engelen, is dat er altijd precies gebeurt wat er op dat moment voor jou mag gebeuren. Bij de Integrated Energy Therapy is dat meestal heel veel, complete trauma's van dit leven en of vorige levens gaan er van af, zonder dat je ze eerst opnieuw hoeft te doorleven, zonder dat het eerst erger moet worden voordat het beter wordt. Na de healing praten we altijd een tijdje nog even na, onder het genot van een kopje thee, zodat je ook met fijne inzichten naar huis kunt gaan.  (ook op afstand mogelijk, terwijl je gewoon lekker thuis bent, dan zet ik altijd even op de mail wat ik tegen gekomen ben tijdens de healing. Ook voor kinderen, zelfs als ze slapen.) voor meer info zie het tabblad engelenheling.
 
Tarief € 90,-  duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

 • Angel Therapy Practicioning ATP  van Doreen Virtue; hele fijne technieken voor engelen heling, met o.a koorden snijden, negatieve entiteiten naar het licht sturen, magneten, stofzuigen etc. zeer geschikt voor zelfhealing en ook voor healing bij andere mensen.
 
Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

 • Intuïtieve Healing; combinatie van al mijn healingtechnieken, intuïtief toegepast en ingetuned op wat jij op dat moment nodig hebt.
 
Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.
 
 • Helende Reis van Brandon Bays; vergeving geneest. iedereen draagt onverwerkte emoties bij zich. tijdens een helende reis kijken we daar naar en kijken we of er ook iemand omhoog komt die daarbij vergeven mag worden.
Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.
 
 • The Work van Byron Katy;  Middels de 4 vragen van Byron Katie, gaan we kijken hoe je door de illusies van je gedachten en gevoelens heen kunt kijken. Om zo te kunnen zien dat wat je denkt niet waar en dat wat je voelt ook niet waar is. Zodat je op een andere manier ergens in kunt gaan staan.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

Touch of Matrix van Gunther de Jong; alles is licht en informatie. Licht ben je altijd al, omdat je een Goddelijke Ziel bent, een lichte Spirit die altijd in de kern stralende perfectie is. Informatie is wat daar in de loop van je leven (s) opgekomen is. Die informatie is de verzameling van alles wat jij gezegd hebt, gehoord hebt, gevoeld hebt, gezien hebt, gelezen hebt, meegemaakt hebt, in dit leven of in vorige levens. Al deze informatie kan soms te veel worden, en dan wordt het tijd om er wat af te klikken.  
Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 à 2 ½ uur.

 

Readingen:

 • engelenreading
 • medium reading
 • engelen kaart reading

 

 • Engelen readingen; (vragen beantwoord krijgen via de engelen, gidsen en andere Spirits, kan ook op afstand via telefoon, skype of mail)
 • Mediumschap readingen; (vragen beantwoord krijgen via overleden dierbaren, liefst hier in de praktijk)
 • Engelenkaarten readingen; ook via engelen kaarten (orakel kaarten) kun je hele duidelijke antwoorden krijgen op je vragen.
 
Tarief Readingen € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

1 op 1 sessies

voor alles waar je tegen aan loopt in je leven, en waar je wel een beetje hulp, inzichten en informatie bij kunt gebruiken.

Dit kan òf via skype òf hier in de praktijk:

 

per Skype:

Is het, om welke reden dan ook, onmogelijk om naar mijn lezingen of cursussen te komen, dan doe ik ook 1 op 1 skype sessies met mensen, om je alles te leren over ontwaken, verlichting, Zijn en ook over engelen, en hoe de engelen, gidsen en spirits ons steeds weer helpen. We spreken een datum en een tijdstip af. Verder geef je zelf aan òf en wanneer je behoefte hebt aan een volgende sessie.

Tarief € 70,- voor 1½ uur en € 85,- voor 2 ½ uur. Graag bij het maken van de afspraak aangeven wat je wilt. 

 

of hier in de praktijk:

 1 op 1 lessen over ontwaken en Zijn 'wie en wat je werkelijk bent', daarin komen alle spirituele onderwerpen aanbod en ook hoe de Engelen, Gidsen en Spirits ons bij alles altijd helpen.
- Hier in de praktijk geef ik de 1 op lessen meestal wat langer, meestal zo tussen de 2 ½ à 3 ½ uur, maar ook hier geldt dàt wat nodig is, in het moment. Je kunt zelf bepalen òf en wanneer je aan een volgende les toe bent.
 
Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

Het voordeel van 1 op 1 werken is natuurlijk dat ik het helemaal kan aanpassen en intunen op wat jij op dat moment nodig hebt om te leren. Afhankelijk van wat je allemaal al weet en naar welk onderdeel van ontwaken, verlichting, Zijn, spiritualiteit, of het werken met engelen je interesse uitgaat.

Verder werk ik ook met nieuwetijds kinderen en hun ouders:

Tijdens het gesprek krijgen ouder en/of kind handvaten aangereikt hoe ze bv anders met hun hoge mate van gevoeligheid en speciale kwaliteiten om kunnen omgaan.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

Cursussen:

1. Cursus leren werken met je Heldere Kanalen; mediumschap cursus
2. Cursus healen met engelen; Integrated Energy Therapy
3. Satsang; Workshop over het BewustZijn
4. de 5 daagse Stilte Retraite
 
1. Cursus leren werken met je Heldere Kanalen, mediumschap cursus;

Geef ik niet meer in groepen  alleen nog maar 1 op 1 in mijn praktijk!

 Deze cursus is geschikt voor:

 •  alle mensen die een begin willen maken met communiceren met Engelen, Gidsen en Spirits voor zichzelf en/of anderen.
 •  alle mensen die al wat meer geoefend zijn in het doorkrijgen van informatie en boodschappen vanuit de Spiritwereld.

Er is volop gelegenheid tot vragen stellen waar je tegen aanloopt om te kunnen beginnen met dingen doorkrijgen vanuit de Spiritwereld en/of waar je tegen aanloopt als je al readingen geeft.

Investering in jezelf € 85,- per 1 op 1 sessie.

Wat je ook doet in je dagelijks leven, maar vooral ook als je healingen geeft, is het doorkrijgen van informatie vanuit de Spirit wereld een prachtige toegevoegde waarde. Je leert tijdens deze cursus hoe je in de stilte van je eigen Spirit kunt gaan zitten om goed te kunnen luisteren, hoe je beter met je heldere kanalen kunt werken; je helderwetendheid, heldervoelendheid, helderziendheid en helderhorendheid, en je leert veel algemene technieken om informatie door te kunnen krijgen.

 aanmelden via een mailtje naar info@mediummaria.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 2. engelencursus; leren healen met de engelen, voor jezelf en/of anderen; Integrated Energy Therapy® IET cursus in Purmerend.  

- deel 1. zondag 11 maart 2018 dit is Basic IET

- deel 2. zondag 18 maart 2018 dit is Intermediate IET

- deel 3. zondag 25 maart  2018 dit is Advanced IET

De Integrated Energy Therapy® is een engelen healing techniek waar je een volledige praktijk mee kunt opstarten. Wil je zelf leren hoe je kunt healen samen met de engelen en hoe je Integrated Energy Therapy® kunt toepassen op jezelf en / of op anderen? In maart 2016 begint er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy® cursus, (oftewel cursus IET®) in Spiritueel Centrum 'de Nieuwste Tijd' in Purmerend! De cursus bestaat in principe uit 3 delen. Je kunt er voor kiezen om eerst alleen deel 1 te doen en vandaaruit te kijken of je ook de andere delen wilt doen.

Aanmelden via een mailtje naar info@engelenheling.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan stuur ik je via de mail een inschrijfformulier toe. Iedereen kan dit leren! Hier is geen voorkennis voor nodig!!!

Voor meer informatie kijk ook eens op mijn website engelenheling

Ik ben sinds 2009 elk jaar één van de top IETMaster-Instructors wereldwijd! zie https://www.learniet.com/top_30_in_2013.htm

Ik ben sinds 2015 één van de 7 IET Trainers wereldwijd! zie Meet the IET Trainers

3. Workshop over het BewustZijn (Satsang)

waarin ik mensen help herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn

Bij de Workshop over het bewustZijn help ik mensen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn. Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wie ben ik nou ècht? Tot in de essentie...’
“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben. 
Liefde zegt me dat ik Alles ben. 
Tussen die twee stroomt mijn leven.”
 
Nisargadatta Maharaj

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. 
Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn.

En dat ‘herinneren’ is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.

Gewoon door zelfonderzoek, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Middels dit alles wil ik je graag helpen om te gaan Zijn, wie en wat je werkelijk bent, om te gaan ontwaken, opdat je kunt stoppen met zoeken, omdat je allang bent wie en wat je werkelijk bent, vrij, groots, liefdevol, krachtig, energiek en nog  veel meer. Graag wil ik je de weg wijzen hoe je je dat weer kunt gaan her-inneren.

Entree € 30,-

Voor meer informatie wanneer en waar ik binnenkort weer Satsang geef, klik op de  Agenda

ininDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.4. 444  

Stilte retraites

4. De 5 daagse Stilte retraite;

In 2018 geef ik weer een 5 daagse Stilte Retraite!

Een unieke kans om in het hectische leven dat we leiden even helemaal in de stilte te zijn, en daar in de stilte je ware Zelf te hervinden. Tijdens de lezingen en de meditaties die ik hierbij dagelijks zal geven over het BewustZijn, zal ik je daarin begeleiden.
Er is een dagelijks programma met o.a lezingen over het BewustZijn, met geleide meditaties, met stilte periodes afgewisseld door samen lekker eten, even tijd voor jezelf, genieten van de natuur en dat alles in een weldadig bad van stilte. Door in de stilte te zijn, zul je merken dat dingen veel helderder voor je worden en dat inzichten gemakkelijk bij je naar binnen vallen.
meer informatie hierover op mijn website www.satsangmetmaria.nl
 
Lezingen:
Regelmatig geef ik door het hele land lezingen. Het zijn interactieve lezingen waarbij mensen vragen kunnen stellen. De lezingen gaan over ontwaken. Over Zijn. Over wie en wat we werkelijk Zijn. Als we dat kunnen inzien, dat zijn we vrij. Dan kunnen we zien dat ziekte, pijn, klachten van geest of lichaam niet werkelijk is wie en wat we Zijn. Dan kunnen we zien dat in het Zijn alles ìs zoals het ìs en het er mag Zijn, dat we simpelweg alles toestaan zoals het ìs. Zonder weerstand, zonder verzet. Dan kunnen we zien dat alles wat we zoeken niet te vinden is. Verlichting, ontwaken, vrijheid, het is wat we allang Zijn.  Wilt u mij boeken om en lezing te komen geven mail dan naar info@engelenheling.nl

Engelencursussen in groepsverband

 • Engelencursus basis: 'Hoe kun je de engelen vragen je met àlles in je leven te helpen'?
 • Engelencursus uitgebreid: 'Uitgebreider communiceren met de engelen plus leren healen met de engelen'.
 • Engelencursus verdieping: 'Leren je energie te verhogen zodat engelen gemakkelijker contact met je kunnen maken'.

 

Maria Henkes

voor meer informatie kijk even op de agenda of op

www.mediummaria.nl  / mailto: info@mediummaria.nl

www.engelenheling.nl / mailto: info@engelenheling.nl

www.satsangmetmaria.nl  / mailto: info@satsangmetmaria.nl

of bel naar 0229-582997/0646274166