Als Medium voor de zaal

Iedereen is een medium !

Àls je kunt ‘luisteren’ met je 4 heldere kanalen.....

 

  • Helderwetendheid
  • Heldervoelendheid
  • Helderhorendheid
  • Helderziendheid

 

en die 4 heldere kanalen hebben we allemaal! Niemand is meer, niemand is minder...

  • Wat helpt om te kunnen luisteren naar je 4 heldere kanalen, is als je kunt gaan Zijn. Zijn wie en wat je werkelijk bent. Vanuit Zijn, sta je open om te luisteren. Ik voel vanuit mijn hart een enorme passie om mensen te helpen herinneren 'wie en wat ze werkelijk Zijn'. Om zo, ook te komen tot Zijn en tot verlichting en ontwaken... het is iets wat je eigenlijk allang bent, iets waar je niet naar hoeft te zoeken, iets wat je altijd al geweest bent door alle levens heen en iets wat je altijd zult zijn.......  Als je weer bewust kunt Zijn; Wie en wat je werkelijk bent..... zul je heel gemakkelijk contact kunnen maken met de Spirit Wereld.
  • Dat is waarom ik Workshops over het BewustZijn (Satsang) geef. Dus wees welkom bij Satsang op: zie de agenda op deze website en op www.satsangmetmaria.nl

 

Tijdens de Workshop over het bewustZijn (Satsang) ga je onderzoeken bij jezelf 'wie en wat je nou werkelijk bent'. Ben je bereid om zonder methodes, truucjes, religie, naar binnen te kijken, en te onderzoeken wat je pure essentie is, je kern, je ware Zelf. Iedereen kan dit doen. Je hebt hier geen spirituele voorkennis of wat dan ook voor nodig. Door middel van alle vragen die mensen hierover maar willen stellen en de antwoorden door mij gegeven en doorgegeven, ga je (in)zien, ervaren, wat je allemaal niet bent en wat je allemaal wel bent. Je bent niets en alles tegelijkertijd. Om dat te gaan ont-dekken en ervaren en herinneren is een prachtige reis. Dit helpt je om puur en zuiver en gemakkelijk contact te hebben met overleden dierbaren en andere Spirits. Dus als je geinteresseerd bent in mediumschap ben je bij de workshop over het bewustZijn (Satsang) zeker op je plek!

 

Kom, leer, informeer, deel, ontwikkel, ontdek, onderzoek en ervaar.

 

Maria Henkes

 

Wil je meer weten over hoe je zelf kunt leren om informatie door te krijgen van overleden dierbaren of andere spirits uit de spiritwereld klik op 'Iedereen kan het' of op 'Medium cursussen'.

 

Wil je een mediumschap reading bij mij in de praktijk stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Wil je mij boeken als 'medium voor de zaal' of voor een groep mensen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.