Wat ik doe

  • Medium readingen

  • Medium readingen voor de zaal

  • Medium cursussen ( zie hieronder)

  • 1 op 1 lessen/sessies

  • Healingen

  • Lezingen

  • Workshops over het bewustZijn (Satsang)

voor de agenda wanneer ik weer de Workshops over het BewustZijn (Satsang) geef klik dan nu hier.

 

Als je wilt weten hoe ik werk.... is het goed om even dit stukje hier te lezen. Daaruit volgen een aantal keuzes en zal vanzelf duidelijk worden wat het is dat jij wilt of nodig hebt op dit moment.

 

Wat is een Medium?

 

De term Medium wordt op twee manieren, door elkaar heen, gebruikt:

  1. om aan te geven dat je informatie, boodschappen, antwoorden en inzichten doorkrijgt vanuit de Spirit World.
  2. om aan te geven dat je spreekt met overleden dierbaren.

Beide zijn dingen wat ik graag doe. Meestal vind ik het wel prettig om van te voren duidelijk te hebben of je graag met een overleden dierbare wilt praten, waar je graag nog wat van wilt horen, waar je nog graag iets tegen wilt zeggen, waar je graag van zou willen weten dat diegene bij je is en over je schouder met je meekijkt.... dan is het handig als van te voren duidelijk is dat je een mediumschapreading met een overleden dierbare wilt. In dat geval zal de reading toegespitst zijn op allereerst te bewijzen dat diegene inderdaad nog bij je is, en met je meekijkt, doordat ik dingen van diegene of van jouw leven kan zeggen die ik onmogelijk kan weten. Als dat duidelijk is kan er in dit soort Readingen ook boodschappen, antwoorden en inzichten en informatie doorgegeven worden.

 

Wil je echter vooral levensvragen beantwoord krijgen, over bijvoorbeeld werk, carrière, passie, zieledoel, gezondheid, liefde, financiën enzovoorts, dan is het voor mij als Medium handiger als ik het aan de Spirit World overlaat wie het beste de informatie/ boodschappen/ antwoorden/inzichten kan geven. Mijn afstemming op de Spirit World is dan heel breed en het gaat er dan niet zo zeer om van wie de informatie komt, dat kan zijn van één van jouw gidsen, dat kan zijn van een engel, dat kan zijn van een overleden dierbare van je, maar ook van een sjamaan, een boeddhistische monnik of welke spirit of welk veld die maar informatie wil geven. Het gaat er op dat moment om dat de boodschappen, antwoorden, informatie, inzichten doorkomen die voor jou het meest nodig zijn, om weer een stukje verder te komen op je pad. Dat is alles wat ik doe; je een stapje verder helpen op je pad. Omdat ‘het pad’ soms best kronkelig, en hobbelig en donker kan zijn. En dan kan de informatie ‘van boven’ het pad een beetje voor je effenen en verlichten. Overigens kan ik niks anders doen dan je laten weten wat de Spirit Wereld je wil zeggen en blijft het altijd je eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid wat je er mee kunt of mee doet.

 

Dit te kunnen is trouwens helemaal geen bijzondere gave. Ieder mens heeft dit in zich.

 

 
Iedereen is een Medium!
Wat heb jij nodig om dat te openen?
 

of klik dan hier.

 

 

Wil je weten hoe je een reading kunt boeken, klik dan hier.