Satsang met Maria

"Wijsheid zegt me dat ik Niets ben. 

Liefde zegt me dat ik Alles ben. 

Tussen die twee stroomt mijn leven."

 

Nisargadatta Maharaj

 

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn. En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Om de waarheid te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven. Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden. 

Het is Vrijheid Hier en Nu. Omdat het je bevrijd van al je angsten. En omdat het je bevrijd van je gedachten. En omdat het je bevrijd van de door je zelf geschapen gevangenis van het zoeken van bevestiging en goedkeuring bij anderen.

 

Het buitengewone wordt gewoon, weten wie je altijd allang bent en altijd al geweest bent en altijd zult Zijn: EEN met ALLES, het is ieders ware aard, 'ik en afgescheidenheid' blijken een illusie, het is slechts een sluier, die alleen maar hoeft te worden opgeheven. 

 

Het is zo simpel, dat je verbaasd bent waarom je je dit niet eerder gerealiseerd hebt.

Je bent welkom om zelf vragen te stellen, maar je kunt ook luisteren naar de antwoorden die aan anderen gegeven worden. Door vraag en antwoord zal het hele proces van ontwaken zich voor je openen om datgene te openbaren wat in stilte altijd al aanwezig is.

 

Agenda Maria in Satsang:

 

Op dinsdagavond 27 januari 2015 geef ik Satsang bij Spiritueel Centrum de Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19, in Purmerend.

Op zondagmiddag 15 februari 2015 geef ik Satsang op een bijzondere locatie, in een Mongoolse Steppentent, waar de energie bijzonder goed is, Lekermeer 12 in Berkhout

Op woensdagavond 4 maart 2015 geef ik Satsang bij Spiritueel Centrum Niet weten Atelier, Lakemanweg 1, in Venhuizen,

Tijden:

 avond Satsang Entree: 19.15 uur, begint 19.30 uur, eindigt 200.00 uur

middag Satsang Entree 13.15 uur, begint 13.30 uur, eindigt 17.00 uur

van te voren graag aanmelden via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Entree: € 20,-

  • Voor details en voor meer informatie over Satsang, verlichting en ontwaken zie mijn website www.satsangmetmaria.nl
    • Wees van harte Welkom, herinner, ont-moet, realiseer, ont-dek, bevrijd, ervaar....

 

Namasté

 

Maria Henkes

www.satsangmetmaria.nl