Orakel kaarten readingen

Ook via de orakel kaarten en engelen kaarten kun je hele duidelijke antwoorden krijgen op je al vragen. Vragen met betrekking tot relaties, gezin, familie, werk, gezondheid, financien, etc. Het antwoord van je engelen en gidsen bevestigt vaak wat je zelf al een tijdje bewust of onbewust doorgekregen hebt, omdat je engelen en je gidsen je al een tijdje proberen duidelijk te maken wat de beste weg voor je zou zijn. Door via de orakel/engelen kaarten zo duidelijk een bevestiging te krijgen, helpt je dat zeker verder op je weg. Ook kan ik je dan via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid nog wat meer aanvullingen geven omtrent alle ‘hoe en wat’s’ van de vragen waar je mee speelt.

 

Dus zo werkt het als je een Orakel / engelenkaarten Reading wilt: je stuurt een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   dat je een Orakel / engelenkaarten Reading wilt, en je geeft aan of je het hier in de praktijk of via de telefoon/skype/mail wilt ontvangen. Vervolgens maken we via de mail een afspraak. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen tel. 0229-582997 / mob. 06 46274166, maar via de mail werkt voor mij soms het snelst en het handigst.

 

Als voorbereiding op de Orakel / engelenkaarten Reading kun je thuis alvast ongeveer 5 vragen bedenken waar je antwoord op wilt. Naast de antwoorden op deze vragen zullen tijdens de reading ook de inzichten doorkomen die jij het meest nodig hebt om weer verder te komen in je leven.
 
Prijs is € 75,- en duurt zolang nodig is, meestal ongeveer twee uur.
 
Voor readingen op afstand via telefoon/skype/mail graag het geld van te voren over maken op rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.
Readingen per mail ontvang je doorgaans binnen 5 werkdagen nadat ik het geld heb ontvangen.