Healing

Tijdens een Mediumschap Reading maak ik contact met de Spirit van jouw overleden dierbare. Ik zal eerst beginnen met bewijzen te leveren, hoe hij of zij was en in het leven stond. Als het bewijs geleverd is dat ik de juiste persoon 'aan de lijn' heb, dan kunnen er ook nog hele waardevolle boodschappen doorgegeven worden. Van de overleden dierbare naar jou of van jou naar de overleden dierbare.

 

Een Mediumschap reading kan je helpen om het verlies van je dierbare beter te kunnen verwerken en accepteren. Als je tijdens de reading het bewijs krijgt dat je dierbare niet weg is, maar gewoon nog elke dag met je meekijkt, dan geeft dat troost en vertrouwen.

 

En als we weer kunnen inzien dat het niet aan ons is om bij een overlijden te zeggen 'zo had het niet moeten zijn.....'  Als we weer kunnen inzien dat in het groter geheel niets voor niets gebeurt en alles altijd perfect in elkaar past, dan kunnen we weer gaan vertrouwen dat alles altijd allang gaat zoals het moet gaan. Hoe moeilijk dat ook voor ons als mens is, geeft dat toch rust en vertrouwen.

 

Naast Mediumschap Readingen, waarbij ik contact maak met overleden dierbaren, geef ik ook readingen waarbij ik contact maak met een Engel, Gids of andere Spirit die bij je is. Om je inzichten te geven in de dingen waar je mee aan het stoeien bent in je leven.

 

Elke reading is altijd al een healing op zich, of dat nou een mediumschap reading is met een overleden dierbare of een reading met één van de Spirits die bij je zijn. Omdat het je veel inzichten oplevert die er voor gaan zorgen dat je weer anders met de dingen om kunt gaan en anders in het leven kunt gaan staan. 

 

Mocht je merken aan je zelf dat het een en ander niet stroomt of echt geblokkeerd is, dan is het zeker aan te raden eerst eens een energetische healing te gaan ervaren zoals bijvoorbeeld de:

 Integrated Energy Therapy® (IET), van Stevan Thayer, omdat hierbij heel veel blokkades, -veroorzaakt door bijvoorbeeld het verdriet -, weggehaald zullen worden. Dit kan op afstand of hier in de praktijk. 

Verder werk ik met de volgende healingmethoden:

 

-Angel Therapy Practicioner (ATP) van Doreen Virtue 

 

-De helende reis, ookwel the Journey van Brandon Bays

 

-The work van Byron Katie

 

Wil je meer weten over de healingen die ik geef klik dan even door naar mijn andere website: www.engelenheling.nl

 

Ook kan ik je zelf een aantal healing technieken leren die je heel goed en gemakkelijk op je zelf kunt toepassen. dit zijn healing technieken die heel eenvoudig te leren zijn en die grote veranderingen in je gezondheid en in je leven kunnen brengen. Voorbeelden hiervan zijn; het koorden snijden, stofzuigen en magneten afkomstig van de Angel Therapy Practicioner®(ATP) (ik ben daarin opgeleid op Hawaii door Doreen Virtue), of entiteiten leren wegsturen, of leren samenwerken met de aartsengel van de healing Aartsengel Raphael, of healing middels Integrated Energy Therapy® (IET) (Ik ben hierin opgeleid door de grondlegger zelf Stevan Thayer)

Wil je meer weten over de healingen die ik geef klik dan even door naar mijn andere website: www.engelenheling.nl

 

Sinds 2009 ben ik elk jaar één van de top 30 IET master instructors van de wereld. 

 

Zie https://www.learniet.com/top_30_in_2013.htm