Medium cursussen

Leren werken met je heldere kanalen!

 Wil je ook leren hoe je kunt samenwerken met de Spirit wereld en hoe je kunt luisteren naar de antwoorden, inzichten, informatie en boodschappen die ze door willen geven, voor jezelf en/of voor anderen? Dan kun je komen naar:

-de groepscursus 

-en/of je kunt het ook bij me leren tijdens 1 op 1 lessen

-en/of je komt naar satsang

 

1 op 1 les


Het voordeel van 1 op 1 lessen is natuurlijk dat ik samen met je engelen, gidsen en Spirits die bij je zijn, heel precies kan intunen op wat jij nodig hebt om te leren. Afhankelijk van wat je allemaal al weet en hoe ver je bent in je ontwikkeling. Uiteraard bepaal je zelf òf en wanneer je doorgaat met een volgende 1 op 1 les.  Zie ook onder 'Iedereen kan het'. Een 1 op 1 les kan hier in de praktijk (voor mijn adres zie contact) of ook via skype sessies. Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  (of bel even naar 0229-582997 / 06 46274166).

 

€ 75,00 voor 2 uur les.

Kom je met z'n tweeën, dan reken ik in het totaal € 100,-. Dus dat is dan € 50,- per persoon.

 

De groepscursus Mediumschap; leren werken met je heldere kanelen.


Ik geef de groepscursus mediumschap bij Spiritueel centrum 'De nieuwste tijd', Nieuwstraat 17-19 in Purmerend.

Dit jaar zijn er weer Mediumschapcursus avonden op: • dinsdagavond 14 april 2015
 • dinsdagavond 19 mei 2015
 • dinsdagavond 16 juni 2015 • 

Kosten zijn € 30,- per avond, de avonden mogen los gevolgd worden, maar we bouwen vanaf het begin natuurlijk wel wat op.

 

Entree 19.15 uur.

Begint 19.30 uur

Eindigt 22.00 uur

 

 

Neem een flesje water mee en lekkere dikke sokken/sloffen.

 

Deze cursus is zowel geschikt voor:

  • alle mensen die een begin willen maken als medium en/of die graag dingen door willen krijgen van Engelen, Gidsen en Spirits van zichzelf en/of van anderen.

 

als ook voor:

 

  • alle mensen die al wat meer geoefend zijn in het doorkrijgen van informatie en boodschappen van Overleden dierbaren en/of Engelen, Gidsen en Spirits. Ookal is 'Mediumschap' officieel de term om met overleden dierbaren te spreken, de manier waarop je contact maakt met de Spiritwereld (je energie verhoogt) en hoe je de dingen doorkrijgt is het zelfde als bij ander soortige readingen. En ook als je healingen geeft of wilt gaan geven is het fijn om zo veel mogelijk informatie, inzichten en boodschappen vanuit de Spiritwereld daarbij te kunnen doorgeven. Of als je voor jezelf beter wilt leren om samen te werken met de Spiritwereld zijn de mediumschapavonden interessant om bij te wonen.

   De mediumschap cursus avonden zijn los te volgen. Elke keer zijn er weer andere deelnemersm het is dus geen vaste groep. Er is volop gelegenheid tot vragen stellen waar je tegen aanloopt om te kunnen beginnen met dingen doorkrijgen vanuit de Spiritwereld en/of waar je tegen aanloopt als je al readingen geeft. Ook gaan we elke avond even echt ‘1 op 1’ live oefenen in het laten doorkomen van een dierbare overledene voor diegene die tegenover je zit.


 

Workshop over het bewustZijn (Satsang):

Een hele goeie aanvulling op de mediumschapcursus is de workshop over het bewustZijn (Satsang), omdat je tijdens deze workshop leert hoe je in je BewustZijn kunt gaan zitten, wat je heel erg zal helpen om contact te maken met de Spirits. voor de agenda hiervoor klik dan nu hier of kijk voor meer informatie op www.satsangmetmaria.nl

Iedereen is een medium !

Als je kunt ‘luisteren’ met je 4 heldere kanalen..... 

- Helderwetendheid

- Heldervoelendheid

- Helderhorendheid

- Helderziendheid

 • Wat heb JIJ nodig om dat te openen?

Graag leer ik je alles over alle tekenen en signalen die wij allemaal (!), via onze 4 heldere kanalen, ontvangen van onze helpers in de spiritwereld.


Als we willen samenwerken met de spirit wereld, dan hoeven we alleen maar goed te worden in ‘luisteren’. En luisteren kunnen we alleen maar via onze 4 heldere kanalen. Maaaar dan is het wel handig als je weet hoe de informatie binnenkomt via je 4 heldere kanalen…..

Dat is dus waar we het o.a. over gaan hebben tijdens de medium cursus of een 1 op 1 les. Maar als je wilt kunnen luisteren naar je heldere kanalen dan moet je wel eerst weten wat komt van je mind en wat komt van 'boven'? En hoe kun je jezelf, oftwel je mind er tussen uit halen? Dit laatste is iets wat je ook kunt leren als je naar Satsang komt. zie www.satsangmetmaria.nl

 

Wees welkom, informeer, leer, deel, ontwikkel, ontdek, en ervaar.

Maria Henkes

www.mediummaria.nl
www.engelenheling.nl
www.satsangmetmaria.nl