Iedereen kan het

Als mens, hier op aarde, zou je kunnen zeggen dat we bestaan uit twee stukken; ons 'mens-stuk' en ons 'Gods-stuk'. In ons 'mens-stuk' hebben we o.a. een lichaam en een mind en gevoel/emoties. Dit hebben we allemaal nodig om hier als mens op aarde te kunnen Zijn. Als we niet onze mind zouden hebben, dan zouden we vergeten het gas uit te doen, of de deur op slot te doen. Maar helaas zijn we allemaal veel te veel in ons denken, in onze mind gaan zitten. We worden steeds heen en weer geslingerd tussen wat onze mind ons vertelt en zijn daar steeds naar aan het luisteren. We denken zelfs dat we onze mind zijn. We denken dat dat wat onze mind denkt, is wie we Zijn. En zo is het eigenlijk onze mind en ons denken, wat tussen ons 'Gods-stuk' in is komen te staan. In ons Gods-stuk zijn we het licht, de stralende zon, en die kunnen we niet meer zien omdat onze mind, ons denken daar als een grote donkere wolk voor staat.

 

In ons Gods-stuk, dat stralende licht Zijn we eigenlijk 'wie en wat we werkelijk Zijn'; het bewustZijn, onze Ziel, Spirit, je Hogere Zelf, het Zijn....

 

Als we dat weer kunnen gaan zien dan kunnen we op zelf-onderzoek uit gaan, en de meest essentiele vraag stellen die we onszelf zouden kunnen stellen: Wie ben ik? Wie en wat ben ik nou ècht? Wie en wat ben ik nou werkelijk, tot in de essentie, tot in mijn kern? En dan komen we uit op dat 'Gods-stuk', die Spirit, waarin we altijd al stralende Goddelijke perfectie zijn en altijd al goed genoeg zijn.

 

En soms voelen we dat heel even als we aan het genieten zijn, of aan het voelen zijn, of aan het ontspannen zijn. Dan voelen we even dat we in onze kracht staan, dan voelen we even dat we enorm groots, en vreugdevol en liefdevol zijn. Dan zitten we even in dat 'Gods-stuk'. Het is onze essentie, het is wie we tot in het diepst van ons wezen Zijn. We dragen dit alles met ons mee als een prachtige kostbare schat, zonder dat we het beseffen, zonder dat we ons daar  BEWUST van Zijn! Àls je je daarvoor open wilt stellen, om je er wel van bewust te Zijn, dan kun je leren hoe je er voor kunt kiezen om daar in te gaan zitten, om zo vanuit je Hogere Zelf te kunnen Zijn.

 

Dan kun je je ook weer bewust worden en herinneren hoe je met je 4 Heldere Kanalen kunt werken: (helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid). En ja ook die 4 heldere kanalen hebben we allemaal!! En alles wat we daarin zien, weten, voelen en horen komt uit het BewustZijn en niet uit de mind. En als je je daar weer van bewust kunt Zijn, dan kun ook jij informatie doorkrijgen vanuit de Spiritwereld. Dat is herinneren Wie en wat we Werkelijk Zijn: Onmetelijk Groots, Onmetelijk Krachtig, Onmetelijk Liefdevol.

 

Ook als je niet gelooft in een God kun je je dit gaan herinneren. Het heeft niks met  geloof of  religie te maken. Het heeft alles met jouzelf te maken en hoe jij in het leven staat. Het zal je helpen de dingen te gaan doen die je graag wilt doen! Het zal je helpen in je kracht te gaan staan! Het is omdat ik mij bewust ben geworden van een aantal dingen en me er voor geopend heb en me daar dus in ontwikkeld heb, dat ik zeg ‘ik ben een Medium’. Maar in feite zijn we dat allemaal! En ik help mensen daar graag aan herinneren en maak ze er graag meer bewust van en leer ze graag hoe ze ook zelf kunnen luisteren, vanuit hun Bewust Zijn/Hogere Zelf/Spirit, via hun heldere kanalen, naar wat de Spirit Wereld hen te zeggen heeft. En hoe kun je nou beter luisteren naar de Spirits als wanneer je zelf ook uit je mind kunt gaan en in je Spirit kunt gaan zitten.
Wil je lezen hoe ook jij dat kunt leren klik dan hier. of lees hieronder verder....

 

Voor de Agenda wanneer ik weer cursussen en workshops geef klik hier

Satsang met Maria:

Satsang is een workshop over het bewustZijn.

Tijdens Satsang kunnen mensen vragen stellen of luisteren naar de antwoorden die aan anderen gegeven worden. Tijdens vraag en antwoord wordt er weer geopend wie en wat jij werkelijk bent!

 

Zijn er dingen in je leven waar je mee worstelt, waar je wel een beetje sturing en begeleiding in wilt??? Als Medium (doorgeefluik met de Spirit Wereld) help ik graag mensen door hen heldere en duidelijke antwoorden, informatie, inzichten en boodschappen door te geven vanuit de Spirit Wereld. Om zo weer een stapje verder te komen op het zo prachtige en magische, maar af en toe ook niet gemakkelijke, levenspad hier op aarde.

 

Dat doe ik middels Healingen, Readingen, 1 op 1 sessies, Groepscursussen, en Satsang.

Ook jouw helpers uit de Spirit Wereld zijn altijd bij je. Ze wijken geen moment van je zijde. Waar jij gaat, gaan zij ook. Elke centimeter die jij beweegt.... bewegen zij met je mee. Ze weten àlles van je, alles van je verleden, heden en toekomst. Ze zijn oneindig liefdevol, meelevend, wijs, krachtig en altijd vol begrip en compassie. Ze staan te trappelen om je bij àlles in je leven te helpen.

Wees welkom, leer, informeer, deel, ontwikkel, ontdek, en ervaar.

Maria Henkes

 

(Wil je nu al wat meer weten over hoe je ook zelf kunt leren om informatie door te krijgen klik op 'Iedereen kan het' of op 'Medium cursussen'.)