Een Reading boeken

Dus zo werkt het als je een Medium Reading wilt:

 

  • Je stuurt een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  dat je een Mediumreading wilt,


en je geeft aan of:

  • Je een mediumreading wilt met een overleden dierbaren. In dat geval zal het accent van de reading liggen op het bewijzen hoe deze overleden dierbaren was in dit leven om zo te bewijzen dat deze overleden dierbare nog steeds bij je is en met je mee kijkt. Uit de reading volgt dan vanzelf ook de boodschap die hij/zij op dat moment voor je heeft.

    òf

 

  • Je wilt een mediumreading als begeleiding bij dingen waar je tegen aanloopt in je leven. Met betrekking tot relaties, gezin, werk, gezondheid, financien, etc. In dat geval kun je thuis ongeveer 5 vragen voorbereiden, waar je graag antwoord op wilt van je engelen, gidsen en spirits die bij je zijn. Naast de antwoorden op deze vragen komen er ook altijd de inzichten door die jij op dat moment het meest nodig hebt om te horen om weer verder te komen in je leven.

 

  • Verder geef je aan of je de reading hier in de praktijk wilt ontvangen of via de telefoon, skype of mail.

 

  • Vervolgens maken we via de mail een afspraak. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen tel. 0229-582997 / mob. 06 46274166, maar afspreken via de mail werkt voor mij meestal het snelst en het handigst.

 

Een reading is € 75,- en duurt ongeveer twee uur

 

Een Medium reading kan dus:

-òf hier in de praktijk

-of op afstand via, skype of telefoon

-òf via de mail

-Wil je echter graag contact met een overleden dierbare dan bij voorkeur hier in de praktijk of eventueel via de telefoon of via skype. Het is namelijk heel belangrijk voor de overleden dierbare om de energie van jou te voelen en daar contact mee te maken.

Voor readingen niet in de praktijk graag van te voren het geld overmaken op rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88 nv Maria Henkes te Abbekerk.