Blue Flower

Voor meer info bel:

0229-582997 / 06 46 27 41 66

Via de mail kan soms handiger zijn:


Plan u route.

info@mediummaria.nl

of

info@engelenheling.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor alle sessies geldt: graag contant afrekenen, of van te voren overmaken op onderstaand rekening nummer.

Voor alle behandelingen en readingen op afstand geldt ook dat het van te voren overgemaakt dient te zijn op

ING bank rek. nr.: NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.

 

 

Een Reading boeken:

Dus zo werkt het als je een Medium Reading wilt:

Je stuurt een mail naar info@mediummaria.nl dat je een Mediumreading wilt,

en je geeft aan of:

 

·       Je een mediumreading wilt met een overleden dierbaren. In dat geval zal het accent van de reading liggen op het bewijzen hoe deze overleden dierbaren was in dit leven om zo te bewijzen dat deze overleden dierbare nog steeds bij je is en met je mee kijkt. Uit de reading volgt dan vanzelf ook de boodschap die hij/zij op dat moment voor je heeft.

òf

·       Je wilt een mediumreading als begeleiding bij dingen waar je tegen aanloopt in je leven. Met betrekking tot relaties, gezin, werk, gezondheid, financien, etc. In dat geval kun je thuis ongeveer 5 vragen voorbereiden, waar je graag antwoord op wilt van je engelen, gidsen en spirits die bij je zijn. Naast de antwoorden op deze vragen komen er ook altijd de inzichten door die jij op dat moment het meest nodig hebt om te horen om weer verder te komen in je leven.

verder

  • geef je aan of je de reading hier in de praktijk wilt ontvangen of via de telefoon, skype of mail.

     vervolgens

·       maken we via de mail een afspraak. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen tel. 0229-582997 / mob. 06 46274166, maar afspreken via de mail werkt voor mij meestal het snelst en het handigst.

 

Een reading is € 85,- en duurt ongeveer twee uur

Het helpt je om het verlies van een dierbare goed te kunnen verwerken, en weer verder te komen in je leven. Ook kan het hele specifieke antwoorden geven op vragen waar je mee achtergebleven bent.