Blue Flower

2017

Agenda 2017

1. Engelenhealing cursus Integrated Energy Therapy (IET) leren healen met de engelen voor jezelf en/of anderen, alle 3 de delen in Purmerend.  

  •         Op zondag 11-18-25 maart 2018 Kijk onder 1. hieronder voor meer informatie over de Engelenhealing Cursus

2. Satsang, workshop over het bewustZijn.

  •       Wordt binnenkort weer gepland 2017 in Abbekerk.  Kijk onder 2. hieronder voor meer informatie over Satsang

3. Integrated Energy Therapy Master Instructor Class; leer de extra Master technieken en krachtsymbolen èn hoe je zelf les kunt geven in de IET

  • Op zaterdag en zondag 4 en 5 november 2017 in Purmerend, Nederland. Deze IET Master Class wordt in het Nederlands gegeven!!!
  • meer info op http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen De Master Instructor Class kan alleen gevolgd worden als eerst de IET basic, intermediate en advanced cursus is afgerond. Kijk onder 3. hieronder voor meer informatie over de Master Instructor Class

4.  Groepshealing op afstand een krachtige healing ontvangen vanuit je eigen ontspannen plekje thuis, wat wil je nog meer?  

  •       Wordt binnenkort weer gepland 2017 Kijk onder 4. hieronder voor meer informatie over de groepshealing op afstand

 

1. Leren healen met de engelen voor jezelf en/of anderen: Integrated Energy Therapy ®(IET) cursus.

       Zondag 11-18-25 maart 2018 in Purmerend

De Integrated Energy Therapy® is een engelen healing techniek waar je een volledige praktijk mee kunt opstarten. Wil je zelf leren hoe je Integrated Energy Therapy® kunt toepassen op jezelf en / of op anderen? Binnenkort begint er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy® cursus oftewel cursus IET®. De cursus bestaat in principe uit 3 delen, gegeven op;

2017

Deel 1.:    Zondag 11 maart 2018 in Purmerend (kost € 145,-)

Deel 2.:    Zondag 18 maart 2018 in Purmerend (kost € 195,-)

Deel 3.:    Zondag 25 maart 2018 in Purmerend (kost € 215,-)

 Je kunt er voor kiezen om eerst alleen deel 1 te doen en vandaaruit te kijken of je ook de andere delen wilt doen. Je kunt je hier voor opgeven door even een mailtje te sturen dat je deel wilt nemen aan de cursus naar info@engelenheling.nl   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan stuur ik je via de mail een inschrijfformulier toe.Voor meer informatie lees verder 

Waar: in Purmerend in Spiritueel Centrum 'de Nieuwste Tijd'  

Je kunt je hiervoor opgeven via een mailtje naar info@engelenheling.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben sinds 2009 elk jaar een van de top 30 Master-Instructors IET wereldwijd! zie https://www.learniet.com/top_30_in_2013.htm

En sinds 2015 ook één van de 7 IET Trainers wereldwijdmeet the Trainers

Als IET Trainer leid ik ook IET Practitioners op tot Master Instructors, kijk voor de eerst volgende IET Master Instructor cursussen op:

http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

2. Satsang, Workshop over het BewustZijn om te ontdekken en te herinneren wie en wat je werkelijk bent!

Wanneer: Wordt binnenkort weer gepland 2017

Waar;  Kerkelandshoek 10, Abbekerk

Hoe laat: 13.15 uur inloop

                 13.30 uur begin

                 17.00 uur einde

Entree: € 30,-

Wat is Satsang?

Satsang is een samenZijn van mensen die zich graag willen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn. Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wie ben ik nou ècht? Tot in de essentie...’

“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.”

Nisargadatta Maharaj

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats.
Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn.

En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen. Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.

Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Als je in Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede als alles mag zijn zoals het is, een ongelofelijk gevoel van kalmte, van rust, van alles is goed zoals het is, is zoals het is. En dan merk je ook de stilte op. Ook al zijn er geluiden, ook al zijn er veel geluiden, het is alsof je in de stilte tussen de geluiden zit. Omdat je ook alle geluiden er laat zijn voor wat ze zijn. Je focust je niet op één geluid, alle geluiden zijn er gewoon en mogen er zijn. En daartussen is de stilte. Een heerlijke, ongekende stilte. Omdat het een stilte is waarbij ook het mentale lawaai, de mentale ruis weg gevallen is.

Workshop over Mindfulness het BewustZijn, Satsang, hoe je kunt gaan Zijn in Zijn

Tijdens deze workshop ga je je weer 'herinneren wie en wat je werkelijk bent': het BewustZijn Zelf, je Spirit, je Ziel, Zijn.

Hoe ziet zo'n workshop over Mindfulness en het BewustZijn eruit?

Meestal leg ik eerst wat uit, over het grootse verschil hoe ons Mens-stuk en onze Spirit, alles ervaart. Daarna laat ik je ook uitgebreid zelf ervaren hoe het is om in je BewustZijn, je Spirit, je Ziel te zitten, hoe vredig en stil het daar is. Ook kun je zelf vragen stellen, als je wilt ook persoonlijke vragen over onderwerpen waar je mee aan het stoeien bent, en dan zal ik je laten zien hoe je daar vanuit je Zijn, je BewustZijn, je Spirit, je Ziel naar kunt kijken en mee om kunt gaan.

Je kunt ook luisteren naar de vragen en antwoorden van andere mensen, je ziet bij zo'n samenZijn altijd dat de dezelfde thema's door de Spiritwereld bij elkaar zijn gebracht.

Satsang is niet alleen het praten over BewustZijn, Ziel, Spirit, Hogere Zelf of hoe je het ook maar wilt noemen, door mijn energie en mijn woorden zul je het ook zelf ervaren, want juist door het te ervaren merk je hoe dichtbij het is, hoe vredig en licht het is, hoe heerlijk om even in de stilte te zitten, en hoe simpel het is, en dat iedereen dat kan, of liever gezegd dat iedereen dat allang ìs!

Satsang is elke keer weer anders. Sowieso laat ik me elke keer door Spirit leiden waar over gesproken mag worden. Daarbij is het onderwerp BewustZijn behoorlijk veel omvattend, en komt er elke keer weer een ander stukje aan bod. Ook is het elke keer anders omdat mensen tijdens Satsang steeds weer andere vragen stellen. Er zit bij Satsang geen vaste groep mensen, het zijn geen mensen die elkaar allemaal al kennen. Veel mensen komen ook naar Satsang om even met gelijk gestemden onder elkaar te kunnen zijn, om samen even in de energie te kunnen zitten, om samen even te kunnen delen en te kunnen lachen.

Je kunt zo vaak naar Satsang komen als je wilt, je BewustZijn heeft ook voeding nodig. We kunnen alle inzichten en ervaringen nou eenmaal niet in één keer laten binnenkomen en bezinken. Het heeft herhaling nodig. Het heeft regelmatig weer een kwartje nodig. Het heeft het steeds weer naar binnen gaan nodig, het heeft zelfonderzoek nodig, en het heeft het steeds weer ervaren nodig om zo steeds vaker en steeds langer in je Zijn te kunnen Zijn.

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze werkelijk Zijn. En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie. Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Als je in Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede, als alles mag Zijn zoals het is.

Om jezelf te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven. Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden.

Het is Vrijheid Hier en Nu.

In het bewustzijn is alles zoals het is. Het bewustzijn is zich er alleen bewust van, het is dàt ìn je en buiten je, wat zich bewust is van alles, niet meer en niet minder. Zonder er enig oordeel over te hebben. Het maakt niet uit. Het i s zoals het is. Alles is, en daardoor ontstaat er ruimte, openheid, space. En in al die ruimte is geen woord, het is woordloos, is geen naam, het is naamloos, is geen vorm, het is vormloos, is geen tijd, het is tijdloos. En omdat het tijdloos is, is er geen haast meer, geen spanning, geen stress, geen verkramping. In tegendeel, je merkt dat als je alles laat zijn zoals het is dat je gelijk ontspant. En ook als je in je lijf alles laat zijn zoals het is, dat alles ontspant. Elke cel van je lichaam ontspant zich, elk orgaan ontspant zich. Stel je voor wat dàt voor je lijf en voor je gezondheid doet. Het lichaam en ook de geest kunnen weer gezond en heel en compleet worden.

In het bewustzijn is alleen maar de realiteit, het is er altijd precies zoals het is, de ultieme realiteit, en daarmee de ultieme waarheid.

In het denken kan deze ultieme waarheid er nooit zijn, omdat het denken alleen maar kan functioneren bij de gratie van de dualiteit. Het contrast. Het Yin en Yang. Zwart en wit. Licht en donker. Als dit een boom is moet dat wel een ‘niet-boom’ zijn. Als ik een bepaalde mening heb en een ander heeft een andere mening, overtuiging, geloof dan kan daartussen nooit de waarheid zijn. Tussen goed en fout kan nooit de waarheid zijn. Dat is waarom er in het bewustzijn geen goed of fout bestaat. Het i s er simpelweg zoals het is, en dat is niet goed noch fout. Goed of fout en alles wat daartussen ligt is een oordeel. En in geen enkel oordeel zit de ultieme waarheid.

Het verlangen naar de ultieme waarheid is een van de beste motivaties is om te komen tot deze ultieme waarheid.

Om de waarheid te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven.

Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden. Het is Vrijheid Hier en Nu, omdat je bevrijd wordt van je angsten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van je eigen gedachten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van goedkeuring en bevestiging nodig hebben van anderen.

Het buitengewone wordt gewoon, weten wie je altijd allang bent en altijd al geweest bent en altijd zult Zijn: EEN met ALLES, het is ieders ware aard, ‘ik en afgescheidenheid’ blijken een illusie, het is slechts een sluier, die alleen maar hoeft te worden opgeheven. Het is zo simpel, dat je verbaasd bent waarom je je dit niet eerder gerealiseerd hebt.

Je leert er heel veel van doordat je zelf alle vragen kunt stellen die je wilt. Maar je kunt ook luisteren naar de antwoorden die aan anderen gegeven worden. Door vraag en antwoord zal het hele proces van ontwaken zich voor je openen om datgene te openbaren wat in stilte altijd al aanwezig is.

Wanneer: Wordt binnenkort weer gepland 2017

Waar; 'Engelenheling' Kerkelandshoek, 10 Abbekerk

Hoelaat: 13.15 uur inloop

                13.30 uur begin

                 17.00 uur einde

Entree € 30,-

Voor meer informatie zie www.satsangmetmaria.nl

Je bent van harte welkom! Neem een flesje water mee en lekkere dikke sokken/sloffen.

Namasté

Maria Henkes

Graag aanmelden via een mailtje naar info@satsangmetmaria.nl

3. # Engelenhealing; Integrated Energy Therapy / IET:

Op 4 en 5 November  2017 geef ik ook weer de Master Instructor Class van de IET! Je kunt deze Master Instructor Class alleen volgen als je de IET basic, intermediate en advanced opleiding van in het totaal 3 dgn hebt afgerond.

voor meer info klik op: http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

 

4. Groepshealing op afstand; Lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis geheald worden, wat wil je nog meer?

Wordt binnenkort weer gepland op woensdagavond 2017 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Door je hiervoor aan te melden middels een mailtje naar info@engelenheling.nl komt je naam op de healing lijst te staan voor die avond. Je schrijft voor jezelf op waar je healing op wilt. Je Healing doel verwoord je positief, dus alleen datgene wat je wèl wilt, en het liefst vanuit dankbaarheid alsof het al zo is, dus lieve engelen, gidsen, spirits dank jullie wel voor ....
Vanuit de Spiritwereld zullen ze er dan voor zorgen dat er precies datgene voor jou zal gebeuren wat er op dat moment mag gebeuren. en ik zal tijdens de afstemming op jou vragen of ze je willen helpen bij datgene wat jij op papier hebt gezet!!! Mijn helpers hebben me aangegeven dat ik jouw healing doelen niet hoef te weten. Doordat jij zelf je intentie zet en opschrijft, en ik de intentie zet op wat als intentie hebt gezet, gebeurt het ook.

Je maakt van te voren € 15,- over op rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk. 

Op de dag van de healing ontvang je van mij een email ter bevestiging van je healing. Vervolgens ga je tenminste 10 minuten voor aanvang op een rustig plekje zitten en je voelt alles mee wat er te voelen is. Jouw BewustZijn op dat moment speelt een grote rol. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.


Wordt binnenkort weer gepland op Woensdagavond 20 september 2017 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden middels een mailtje naar info@engelenheling.nl

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.

 

Kijk ook eens op mijn youtube kanaal 'verlichting en ontwaken'!

Linken direct naar mijn youtube kanaal genaamd: verlichting en ontwaken

 

https://www.youtube.com/watch?v=0zwvedogwaQ

verlichting en ontwaken deel 1. Zijn onze gedachten echt waar? [6:02]

https://www.youtube.com/watch?v=NelvDGdx6lk

verlichting en ontwaken deel 2. Goed of fout bestaat niet [6:52]

https://www.youtube.com/watch?v=7Txzd8aqsOw

verlichting en ontwaken deel 3. Het BewustZijn is er altijd allang! [5:08]

https://www.youtube.com/watch?v=yUrMG0cs3iQ

verlichting en ontwaken deel 4. Is er iets wat je kan kwetsen, kapot maken, bang maken? [2:16]

 

Als je dit interessant vindt en je wilt mij helpen om meer mensen hier bewust van te maken, geef me dan een 'like' (duimpje omhoog) en ‘subscribe’/ abonneer je op mijn youtube kanaal. Dat helpt mij enorm om andere mensen hiermee te kunnen helpen.

 

Interview met mij op de Engelse radio van dinsdag 18 maart 2014. 

 http://www.blogtalkradio.com/spiritualgrowthtoolsontheradio/2014/03/18/spiritual-growth-tools-on-the-radio-with-maria-henkes 

Als je op bovenstaande link klikt en vervolgens op 'downloaden' eronder dan kun je het beluisteren. 

De 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting.

Stap 1: Hartlink met de Engelen en het verhaal van ‘Interview with an Angel’

Stap 2: Heractiveren van de 12- DNA Strengen

Stap 3: Karma opruimen met de energie van de Engelen

Stap 4: Het IET vergevingsproces

Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële Actie' Proces

Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven

Stap 7: Het IET Vrijheid van mede afhankelijkheid proces; koorden snijden met Aartsengel Faith

Stap 8: WAG fase 2 – Healing Proces

Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde Proces; we verhogen onze trilling naar de trilling van Pure Vreugde

Stap 10: WAG fase 4 – Compassie; we laten bloemen van compassie ontluiken in ons hart

Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid; we komen thuis bij de ware vrede die we werkelijk zijn

Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel; de Engelen helpen ons een kristal te veranderen in een pendel

Stap 13: Het IET verlichting Heartstar Proces; tijdens dit proces helpen de Engelen ons een 'Hartster' te creëren

Stap 14: Liefde Leven, Liefde Zijn; Onze Bron is Liefde. Alles vibreert met Liefde en wordt verlevendigd door Liefde. Elke atoom, iedere molecuul, elk organisme, de lucht die om ons heen is en die we ook inademen is gevuld met de vibratie van Liefde. In dit proces gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan, we gaan terug naar één Zijn met Liefde.

p.s. Ik geef de 'IET 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting' ook in 1 op 1 sessies. Het is dan een compleet coachingstraject. Ik geef 2 stappen per keer,

(kost € 95,- per sessie, duurt 4 uur), je bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan, en ook of je alle stappen wilt nemen; vrijheid, blijheid. Zo kun je in 7 sessies alle 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting doorlopen. Het zet heel veel in beweging!