Blue Flower

Tijdens een Engelen Reading, leg ik contact met jouw (bescherm)Engelen en andere Gidsen en spirits. Als er dingen zijn in je leven waar je vragen over hebt, kun je van te voren maximaal 5 vragen voorbereiden. Die vragen stel ik aan jouw engelen en gidsen, die alles van je weten, en de antwoorden komen dan bij mij door via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Zo kun je weer een stuk gemakkelijker verder komen op je pad.

Een Engelen Reading kan je helpen als je met vraagstukken zit waar je niet uitkomt, mbt gezondheid, carrière, werk, zieledoel, liefde, vriendschap, familie, geld etc.
Een Engelen Reading werkt ook net zo goed op afstand. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen via de e-mail.

Een engelenreading  op afstand, via de email werkt als volgt:
Je stuurt me een mailtje info@engelenheling.nl  dat je een engelenreading wilt.
Je zet ook je 5 vragen erin.
Je vermeld je voornaam en achternaam en je woonplaats, dat is voldoende informatie voor je engelen en gidsen om te weten wie er bedoeld wordt.
Je maakt het geld over op ING bank rek. nr. NL37 INGB 0005 210388 tnv Maria Henkes te Abbekerk.

Of je kunt betalen via pay pal
Als ik het geld ontvangen heb, krijg je gemiddeld binnen 5 werkdagen de reading per email toegestuurd.                                                                                         

Een engelenreading is € 85,- en duurt zo lang als nodig is meestal zo'n 2½ à 3 uur. Kom je met z'n tweeën dan reken ik in het totaal € 120,-. Dus dat is dan € 60,- per persoon.
 

Engelen kaarten reading

Het werken met orakel kaarten en engelen kaarten is een eeuwenoude manier om je engelen en gidsen te bevragen. Ik heb in de loop van de afgelopen 10 jaar, dat ik me daar nu intensief mee bezig houd, gemerkt dat het een zeer betrouwbaar medium, (manier) is om je levensvragen beantwoord te krijgen door je engelen en gidsen.
 
Meestal als ik een engelen reading ( voor meer informatie over Engelen Readingen Lees hier verder ) geef komen er al specifieke kaarten ‘bij me binnen’. Als ik dan kaarten ga trekken dan valt die kaart, die ik al doorkreeg, altijd. tijdens het trekken van engelen kaarten komen er ook veel dingen bij me door.  Ook is het zo dat ik meestal na een engelen reading even de engelenkaarten raadpleeg, om te kijken of ze overeenkomen (en bevestigend zijn) met de engelenreading en dat klopt altijd fantastisch mooi! Ik vind dat zelf nog altijd schokkend om te zien. Maar ik hoop ook dat het me altijd zal blijven verbazen, want ik zou het jammer vinden als het ooit ‘gewoon’ wordt. Het is immers zo magisch, hoe mooi onze engelen en gidsen met ons willen samenwerken!
Dus heb je vragen waar je mee zit. Twijfels over hoe je verder zult gaan. Vragen met betrekking tot gezondheid, carrière, werk, zieledoel, liefde, vriendschap, familie, geld etc. Je engelen en gidsen weten alles van je en zullen je via de engelen kaarten altijd zeer punctueel de weg wijzen.
Stuur even een mail naar info@engelenheling.nl dat je een engelen kaarten reading wilt of bel me even op tel. 0229-582997.
Tijdens een engelen kaarten reading krijg ik ook altijd inzichten door via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid, die aanvullend zijn op de engelen kaarten.
Een engelen kaarten reading is € 85,- en duurt zo lang als nodig is meestal zo'n 2½ à 3 uur.

Een Engelen kaarten Reading werkt ook net zo goed op afstand. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen via de e-mail of via skype.
Een engelen kaarten Reading  op afstand, via de email of via skype werkt als volgt:
Je stuurt me een mailtje info@engelenheling.nl  dat je een engelen kaarten reading wilt per email of per skype.
Je zet ook je 5 vragen erin.
Je vermeld je voornaam en achternaam en je woonplaats, dat is voldoende informatie voor je engelen en gidsen om te weten wie er bedoeld wordt.
Je maakt het geld over op ING bank rek. nr. NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.
Als ik het geld ontvangen heb, krijg je gemiddeld binnen 5 werkdagen of de engelen kaarten reading per email toegestuurd of plannen we in een skype sessie de engelenkaartenreading.