Blue Flower

 

Engelen reading

 

Tijdens een Engelen Reading, leg ik contact met jouw (bescherm)Engelen en andere Gidsen en spirits. Als er dingen zijn in je leven waar je vragen over hebt, kun je van te voren maximaal 5 vragen voorbereiden. Die vragen stel ik aan jouw engelen en gidsen, die alles van je weten, en de antwoorden komen dan bij mij door via mijn helderwetendheid, heldervoelendheid, helderziendheid en helderhorendheid. Zo kun je weer een stuk gemakkelijker verder komen op je pad.

 

Lees meer: Engelen reading

 

Mediumschap reading

 

Tijdens een Mediumschap Reading, leg ik contact met een overleden dierbare. Eerst ga ik met de overledene in gesprek om vaststellen wat voor een iemand hij of zij was; hobby’s, karakter, passies, bijzondere herinneringen, gezinssamenstelling, relaties etc. Als daarmee voldoende bewezen is dat ik inderdaad de juiste persoon 'aan de lijn' heb, kunnen we boodschappen van de overledene doorkrijgen, vragen stellen of boodschappen aan de overledene doorgeven.

 

Lees meer: Mediumschap reading

 

Engelen kaarten reading

 

Het werken met orakel kaarten en engelen kaarten is een eeuwenoude manier om je engelen en gidsen te bevragen. Ik heb in de loop van de afgelopen 5 jaar, dat ik me daar nu intensief mee bezig houd, gemerkt dat het een zeer betrouwbaar medium, (manier) is om je levensvragen beantwoord te krijgen door je engelen en gidsen.

 

Lees meer: Engelen kaarten reading