Blue Flower

  1. Integrated Energy Therapy® IET; Engelenhealing van Stevan Thayer
  2. Angel Therapy Practitioner® ATP;  van Doreen Virtue
  3. Intuïtieve Healing
  4. Helende reis (the Journey); van Brandon Bays
  5. The Work; van Byron Katie
  6. Touch of Matrix; Gunther de Jong


•1. Integrated Energy Therapy® IET van Stevan Thayer ; engelentherapie, na de healing praten we altijd een tijdje nog, onder het genot van een kopje thee, zodat je ook met fijne inzichten naar huis kunt gaan.  (ook op afstand mogelijk, terwijl je gewoon lekker thuis bent, dan zet ik altijd even op de mail wat ik tegen gekomen ben tijdens de healing. Ook voor kinderen, zelfs als ze slapen.) voor meer info zie het tabblad engelenheling.

Tarief € 90 duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 
•2. Angel Therapy Practitioning® ATP  van Doreen Virtue; hele fijne technieken voor engelen heling, met o.a koorden snijden, negatieve entiteiten naar het licht sturen, magneten, stofzuigen etc. zeer geschikt voor zelfhealing en ook voor healing bij andere mensen.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 
•3. Intuïtieve Healing; combinatie van al mijn healingtechnieken, intuïtief toegepast en ingetuned op wat jij op dat moment nodig hebt.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

•4. Helende Reis (the Journey) van Brandon Bays; vergeving geneest! Iedereen draagt onverwerkte emoties bij zich. tijdens een helende reis kijken we daar naar en kijken we of er ook iemand omhoog komt die daarbij vergeven mag worden.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

•5. The Work van Byron Katie; middels de 4 vragen, help ik je door de illusies van je gedachten en je gevoelens heen leren kijken, opdat je anders in een bepaalde situatie kunt gaan staan en er anders mee om kunt gaan. . 

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 ½ à 3 uur.

 

•6. Touch of Matrix van Gunther de Jong; alles is licht en informatie! we zijn altijd al het licht, want we zijn die lichte Spirit, die Goddelijke Ziel, die tot in de kern altijd stralend Goddelijk licht is. De informatie komt er in de loop van ons leven(s) op, en bestaat uit alles wat gezegd is, alles wat je gehoord hebt, alles wat je gelezen hebt, alles wat je gezien hebt, alles wat je meegemaakt en ervaren hebt. die informatie wordt soms een beetje te veel, en dan is het tijd dat er wat vanaf geklikt wordt.

Tarief € 85,- duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2 à 2½.