Blue Flower

Het voordeel van 1 op 1 lessen is natuurlijk dat ik samen met je engelen, gidsen en Spirits die bij je zijn, heel precies kan intunen op wat jij nodig hebt om te leren. Afhankelijk van wat je allemaal al weet en hoe ver je bent in je ontwikkeling. Uiteraard bepaal je zelf òf en wanneer je doorgaat met een eventuele volgende 1 op 1 les. Een 1 op 1 les kan hier in de praktijk (voor mijn adres zie contact) en ook via skype sessies of via de mail of telefoon. Stuur even een mailtje naar info@mediummaria.nl (of bel even naar 0229-582997 / 06 46274166).

 Tijdens een 1 op 1 les/sessie kan ik je;
 
a. helpen bij de dingen waar je tegenaanloopt in je leven, met betrekking tot relaties, gezin, familie, gezondheid, werk, financien, etc.
 
b. kan ik je dingen leren die jij graag wilt leren op Spiritueel gebied zoals bijvoorbeeld over mediumschap, hoe ook jij nog in contact kunt zijn met een overleden dierbare, of boodschappen door kunt krijgen van jouw engelen, gidsen en spirits die bij je zijn, of over Zijn, wie en wat je werkelijk bent, verlichting,  ontwaken uit je mind, of over wat voor een spiritueel onderwerp dan ook.
 
1 op 1 sessie is € 85,- en duurt zolang als nodig is, meestal zo'n 2½ à 3 uur.

Kom je met z'n tweeën, dan reken ik in het totaal € 120,- voor de sessie. Dus dat is dan € 60,- per persoon.

Als je even een mailtje stuurt naar info@mediummaria.nl dan stuur ik je wat data en tijden terug en kunnen we een afspraak maken.

per Skype:

Is het, om welke reden dan ook, onmogelijk om naar mijn lezingen of cursussen te komen, dan doe ik ook veel 1 op 1 skype sessies met mensen, om je alles te leren over ontwaken, verlichting, Zijn en ook over engelen, en hoe de engelen ons steeds weer helpen. We spreken per keer een datum en een tijdstip af. Verder bepaal je zelf je tempo en geef je zelf aan òf en wanneer je behoefte hebt aan een volgende les.

Tarief € 70,- voor 1½  uur en € 85,- voor 2½ uur, graag bij het maken van de afspraak even aangeven wat je wilt.

- Je bepaalt zelf òf en wanneer je aan een volgende les toe bent.