Blue Flower

2018

Agenda 2018

1. Satsang, een middag waarbij we gaan kijken hoe we uit alle illusies van het menszijn kunnen komen, zoals gedachten, emoties en lijfelijke klachten, om ons te gaan herinneren wie we werkelijk Zijn, puur goddelijk Bewustzijn! Dit keer in Bergen!

 •    Zondagmiddag 14 oktober 2018 in Bergen! Kijk onder 1. hieronder voor meer informatie over Satsang of op www.satsangmetmaria.nl

2. Engelenhealing cursus Integrated Energy Therapy (IET) leren healen met de engelen voor jezelf en/of anderen, alle 3 de delen in Purmerend.

 •    Zondag 16-23-30 september 2018. Kijk onder 2. hieronder voor meer informatie over de Engelenhealing Cursus

3. Groepshealing op afstand een krachtige healing ontvangen vanuit je eigen ontspannen plekje thuis, wat wil je nog meer?  

 • Op Woensdagavond 19 september 2018 Kijk onder 3. hieronder voor meer informatie over de groepshealing op afstand

4. IET Integrated Energy Therapy Master Instructor Class; leer de extra Master technieken en krachtsymbolen èn hoe je zelf les kunt geven in         de IET;   

 •   Zaterdag en Zondag 3 - 4 november 2018 in Purmerend, Nederland, deze IET Master Class wordt in het Nederlands gegeven!!!   

Voor meer informatie zie mijn pagina 'leren healen met engelen'. http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

    De Master Instructor Class kan alleen gevolgd worden als eerst de IET basic, intermediate en advanced cursus is afgerond.

5. de 5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza !

 • Dinsdag 4 tot en met dinsdag 11 juni 2019 (!) kijk onder 5. voor meer informatie over de 5 daagse bewustzijn retraite op Ibiza.

 

 

1. Satsang, Workshop over het BewustZijn om te ontdekken en te herinneren wie en wat je werkelijk bent!

Wanneer: Zondagmiddag 14 oktober 2018

Waar; De Berkeley in Bergen

Nesdijk 20h (een stukje doorlopen op het pad, vind je het vanzelf aan je linker hand)

Bergen

Hoe laat:

14.15 uur inloop

14.30 uur begin

17.30 uur einde

Entree: € 30,-

Wat is Satsang?

Satsang is een samenZijn van mensen die zich graag willen herinneren wie en wat ze werkelijk Zijn. Het is eigenlijk de meest essentiële vraag die er bestaat: “Wie ben ik?” en toch zijn er maar weinig mensen die zichzelf die vraag echt stellen: “Wie ben ik? Wie ben ik nou ècht? Tot in de essentie...’

“Wijsheid zegt me dat ik Niets ben.
Liefde zegt me dat ik Alles ben.
Tussen die twee stroomt mijn leven.”

Nisargadatta Maharaj

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats.
Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze eigenlijk Zijn.

En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen. Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie.

Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Als je in Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede als alles mag zijn zoals het is, een ongelofelijk gevoel van kalmte, van rust, van alles is goed zoals het is, is zoals het is. En dan merk je ook de stilte op. Ook al zijn er geluiden, ook al zijn er veel geluiden, het is alsof je in de stilte tussen de geluiden zit. Omdat je ook alle geluiden er laat zijn voor wat ze zijn. Je focust je niet op één geluid, alle geluiden zijn er gewoon en mogen er zijn. En daartussen is de stilte. Een heerlijke, ongekende stilte. Omdat het een stilte is waarbij ook het mentale lawaai, de mentale ruis weg gevallen is.

Workshop over Mindfulness het BewustZijn, Satsang, hoe je kunt gaan Zijn in Zijn

Tijdens deze workshop ga je je weer 'herinneren wie en wat je werkelijk bent': het BewustZijn Zelf, je Spirit, je Ziel, Zijn.

Hoe ziet zo'n workshop over Mindfulness en het BewustZijn eruit?

Meestal leg ik eerst wat uit, over het grootse verschil hoe ons Mens-stuk en onze Spirit, alles ervaart. Daarna laat ik je ook uitgebreid zelf ervaren hoe het is om in je BewustZijn, je Spirit, je Ziel te zitten, hoe vredig en stil het daar is. Ook kun je zelf vragen stellen, als je wilt ook persoonlijke vragen over onderwerpen waar je mee aan het stoeien bent, en dan zal ik je laten zien hoe je daar vanuit je Zijn, je BewustZijn, je Spirit, je Ziel naar kunt kijken en mee om kunt gaan.

Je kunt ook luisteren naar de vragen en antwoorden van andere mensen, je ziet bij zo'n samenZijn altijd dat de dezelfde thema's door de Spiritwereld bij elkaar zijn gebracht.

Satsang is niet alleen het praten over BewustZijn, Ziel, Spirit, Hogere Zelf of hoe je het ook maar wilt noemen, door mijn energie en mijn woorden zul je het ook zelf ervaren, want juist door het te ervaren merk je hoe dichtbij het is, hoe vredig en licht het is, hoe heerlijk om even in de stilte te zitten, en hoe simpel het is, en dat iedereen dat kan, of liever gezegd dat iedereen dat allang ìs!

Satsang is elke keer weer anders. Sowieso laat ik me elke keer door Spirit leiden waar over gesproken mag worden. Daarbij is het onderwerp BewustZijn behoorlijk veel omvattend, en komt er elke keer weer een ander stukje aan bod. Ook is het elke keer anders omdat mensen tijdens Satsang steeds weer andere vragen stellen. Er zit bij Satsang geen vaste groep mensen, het zijn geen mensen die elkaar allemaal al kennen. Veel mensen komen ook naar Satsang om even met gelijk gestemden onder elkaar te kunnen zijn, om samen even in de energie te kunnen zitten, om samen even te kunnen delen en te kunnen lachen.

Je kunt zo vaak naar Satsang komen als je wilt, je BewustZijn heeft ook voeding nodig. We kunnen alle inzichten en ervaringen nou eenmaal niet in één keer laten binnenkomen en bezinken. Het heeft herhaling nodig. Het heeft regelmatig weer een kwartje nodig. Het heeft het steeds weer naar binnen gaan nodig, het heeft zelfonderzoek nodig, en het heeft het steeds weer ervaren nodig om zo steeds vaker en steeds langer in je Zijn te kunnen Zijn.

Het is een bijzondere tijd. Er vindt een groot ontwaken plaats. Steeds meer mensen herinneren zich wie en wat ze werkelijk Zijn. En dat herinneren is iets waar ik je bij kan helpen.

Zonder technieken, zonder methodes, zonder trucjes, zonder religie. Gewoon door zelf-ontdekken, door naar binnen te gaan kijken en te ervaren wie en wat je werkelijk bent.

Als je in Zijn bent, dan merk je meestal als eerste het enorme gevoel van vrede op. Een ongelofelijk gevoel van vrede, als alles mag Zijn zoals het is.

Om jezelf te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven. Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden.

Het is Vrijheid Hier en Nu.

In het bewustzijn is alles zoals het is. Het bewustzijn is zich er alleen bewust van, het is dàt ìn je en buiten je, wat zich bewust is van alles, niet meer en niet minder. Zonder er enig oordeel over te hebben. Het maakt niet uit. Het i s zoals het is. Alles is, en daardoor ontstaat er ruimte, openheid, space. En in al die ruimte is geen woord, het is woordloos, is geen naam, het is naamloos, is geen vorm, het is vormloos, is geen tijd, het is tijdloos. En omdat het tijdloos is, is er geen haast meer, geen spanning, geen stress, geen verkramping. In tegendeel, je merkt dat als je alles laat zijn zoals het is dat je gelijk ontspant. En ook als je in je lijf alles laat zijn zoals het is, dat alles ontspant. Elke cel van je lichaam ontspant zich, elk orgaan ontspant zich. Stel je voor wat dàt voor je lijf en voor je gezondheid doet. Het lichaam en ook de geest kunnen weer gezond en heel en compleet worden.

In het bewustzijn is alleen maar de realiteit, het is er altijd precies zoals het is, de ultieme realiteit, en daarmee de ultieme waarheid.

In het denken kan deze ultieme waarheid er nooit zijn, omdat het denken alleen maar kan functioneren bij de gratie van de dualiteit. Het contrast. Het Yin en Yang. Zwart en wit. Licht en donker. Als dit een boom is moet dat wel een ‘niet-boom’ zijn. Als ik een bepaalde mening heb en een ander heeft een andere mening, overtuiging, geloof dan kan daartussen nooit de waarheid zijn. Tussen goed en fout kan nooit de waarheid zijn. Dat is waarom er in het bewustzijn geen goed of fout bestaat. Het i s er simpelweg zoals het is, en dat is niet goed noch fout. Goed of fout en alles wat daartussen ligt is een oordeel. En in geen enkel oordeel zit de ultieme waarheid.

Het verlangen naar de ultieme waarheid is een van de beste motivaties is om te komen tot deze ultieme waarheid.

Om de waarheid te vinden hoef je niets te doen, hoef je niet je best te doen, je niet in te spannen en ook niets te geloven.

Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden. Het is Vrijheid Hier en Nu, omdat je bevrijd wordt van je angsten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van je eigen gedachten, bevrijd wordt uit je zelf geschapen gevangenis van goedkeuring en bevestiging nodig hebben van anderen.

Het buitengewone wordt gewoon, weten wie je altijd allang bent en altijd al geweest bent en altijd zult Zijn: EEN met ALLES, het is ieders ware aard, ‘ik en afgescheidenheid’ blijken een illusie, het is slechts een sluier, die alleen maar hoeft te worden opgeheven. Het is zo simpel, dat je verbaasd bent waarom je je dit niet eerder gerealiseerd hebt.

Je leert er heel veel van doordat je zelf alle vragen kunt stellen die je wilt. Maar je kunt ook luisteren naar de antwoorden die aan anderen gegeven worden. Door vraag en antwoord zal het hele proces van ontwaken zich voor je openen om datgene te openbaren wat in stilte altijd al aanwezig is.

Wanneer: Zondagmiddag 14 oktober 2018

Waar; De Berkeley

Nesdijk 20h

Bergen

Hoe laat:

 • 14.15 uur inloop
 • 14.30 uur begin
 • 17.30 uur einde

Entree € 30,-

Voor meer informatie zie www.satsangmetmaria.nl

Je bent van harte welkom! Neem een flesje water mee en lekkere dikke sokken/sloffen.

Namasté

Maria Henkes

Graag aanmelden via een mailtje naar info@satsangmetmaria.nl

M'n interview met Patrick Kicken staat op youtube, misschien wil je het beluisteren/bekijken, ben benieuwd of je het interessant vindt, het gaat over het bewustzijn, (mocht je me een duimpje willen geven en een commentaar, dan helpen deze twee dingen mij weer een stukje verder) hier is de directe link er naar toe:

https://www.youtube.com/watch?v=ZKTmawK2gXU&t=213s

www.geen2.nl

2. Engelenhealing Cursus, Leren healen met de engelen voor jezelf en/of anderen: Integrated Energy Therapy (IET) Cursus

       Zondag 16-23-30 september 2018 in Purmerend

De Integrated Energy Therapy® is een engelen healing techniek waar je een volledige praktijk mee kunt opstarten. Wil je zelf leren hoe je Integrated Energy Therapy® kunt toepassen op jezelf en / of op anderen? Binnenkort begint er weer een nieuwe Integrated Energy Therapy® cursus oftewel cursus IET®. De cursus bestaat in principe uit 3 delen, gegeven op;

2018

Deel 1.:    Zondag 16 september 2018 in Purmerend (kost € 145,-)

Deel 2.:    Zondag 23 september 2018 in Purmerend (kost € 195,-)

Deel 3.:    Zondag 30 september 2018 in Purmerend (kost € 215,-)

Je kunt er voor kiezen om eerst alleen deel 1 te doen en vandaaruit te kijken of je ook de andere delen wilt doen. Je kunt je hier voor opgeven door even een mailtje te sturen dat je deel wilt nemen aan de cursus naar info@engelenheling.nl dan stuur ik je via de mail een inschrijfformulier toe.Voor meer informatie lees verder

Waar: in Purmerend in Spiritueel Centrum 'de Nieuwste Tijd'  

Je kunt je hiervoor opgeven via een mailtje naar info@engelenheling.nl

Ik ben sinds 2009 elk jaar een van de top 30 Master-Instructors IET wereldwijd! En sinds 2015 ook één van de 20 IET Trainers wereldwijd.

Als IET Trainer eid ik ook IET Practitioners op tot Master Instructors, kijk voor de eerst volgende IET Master Instructor cursussen op:

Prijzen van de IET Practitioner cursus:

Basic                deel 1.    € 145,-                                        

Intermediate    deel 2.    € 195,-

Advanced        deel 3.     € 215,-

Je krijgt 10% korting als je alle 3 de delen doet, en je kunt nog een keer 5% korting krijgen, als je samen met een vriend, vriendin of familie lid komt.

meer informatie vind je nog onder het tabblad: http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

 

Mocht je als vervolg ook de IET dierencursus willen volgen, dan kan ik je zeker de dierencursus aanraden bij Suzanne Kruisdijk.

Zij geeft weer IET voor dieren op zondag 15 april. Daar heb je alleen deel 1. Basic voor nodig, om die te kunnen volgen.

Meer informatie hierover vind je op haar website https://energetischepaardenhealing.nl/cursus-iet-voor-dieren/

 

3. Groepshealing op afstand; Lekker vanuit je eigen ontspannen plekje thuis geheald worden, wat wil je nog meer?

Op Woensdagavond 19 september 2018 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Door je hiervoor aan te melden middels een mailtje naar info@engelenheling.nl komt je naam op de healing lijst te staan voor die avond. Je schrijft voor jezelf op waar je healing op wilt. Je Healing doel verwoord je positief, dus alleen datgene wat je wèl wilt, en het liefst vanuit dankbaarheid alsof het al zo is, dus lieve engelen, gidsen, spirits dank jullie wel voor ....
Vanuit de Spiritwereld zullen ze er dan voor zorgen dat er precies datgene voor jou zal gebeuren wat er op dat moment mag gebeuren. en ik zal tijdens de afstemming op jou vragen of ze je willen helpen bij datgene wat jij op papier hebt gezet!!! Mijn helpers hebben me aangegeven dat ik jouw healing doelen niet hoef te weten. Doordat jij zelf je intentie zet en opschrijft, en ik de intentie zet op wat als intentie hebt gezet, gebeurt het ook.

Je maakt van te voren € 15,- over op rekening nummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk.

Op de dag van de healing ontvang je van mij een email ter bevestiging van je healing. Vervolgens ga je tenminste 10 minuten voor aanvang op een rustig plekje zitten en je voelt alles mee wat er te voelen is. Jouw BewustZijn op dat moment speelt een grote rol. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou, opdat jij alles ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Op Woensdagavond 19 september 2018 van 21.00 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden middels een mailtje naar info@engelenheling.nl

(je kunt ook iemand anders opgeven voor de healing)

Belangrijk: Healing geschied door jouzelf, ik help je in samenwerking met Engelen, Gidsen, Spirits en God om jouw lichaam en geest de mogelijkheid te geven om weer zelf tot healing te komen.

Hier even een klein verslagje van mezelf, wat ik stuurde aan de deelnemers na een van de groepshealingen dit jaar;

Het werd al gauw duidelijk dat in het voorwerk er alleen maar schoongemaakt en losgelaten zou worden, onder andere het loslaten van de angsten op de benen, die ons er van weerhouden om stappen te gaan nemen richting wat we van binnen werkelijk willen, maar waar angst ons in tegenhoudt…

Verder kwam in het voorwerk omhoog dat we tijdens de healing vanaf 21.00 uur stukjes verloren ziel zouden verzamelen en weer gingen teruggeven aan hen die bereid waren ze weer te ontvangen.

Verder in het voorwerk het gebruikelijke opschoonwerk om de energie zo mooi mogelijk voor te bereide op wat er daarna ging komen.

Eigenlijk een beetje als vorige keer, voelde ik weer dat toen we echt gas gingen geven, zo rond 21.00 uur, er van mij gevraagd werd een zo krachtig en groot licht mogelijk licht te zijn, opdat alles door mij heen kon stromen wat er gegeven zou gaan worden, en dat ging gelijk met volle kracht. Elke keer een ander thema, heel snel achter elkaar, van activaties, coderingen, formules, symbolen, tot kennis, inzicht, informatie, weten, naar alleen maar hoeven te Zijn, tot wat bleek het allerhoogste te zijn en dat was Bewustzijn….. de energie van healing en liefde die daarna kwam leek daar wel mee te verbleken.

Rond 21.30 uur was het ook opeens weer klaar.

Er volgde daarna alleen nog wat verticale verbinding en aarding.

En toen was het helemaal klaar. Wat een bijzondere healing weer!!!

 

4. Master Instructor Class in de Integrated Energy Therapy / IET:

 • Zaterdag en Zondag 3 en 4 november 2018 in Purmerend, Nederland.

Je kunt deze Master Instructor Class alleen volgen als je de IET basic, intermediate en advanced opleiding van in het totaal 3 dgn hebt afgerond.

Beide classes worden in het nederlands gegeven.

voor meer info klik op: http://engelenheling.nl/leren-healen-met-engelen

 

5. De 5 daagse Bewustzijn Retraite op Ibiza !

 

Bewustzijn Retraite op Ibiza

van di. 4 juni t/m di. 11 juni 2019

Ga je mee?

De Bewustzijn Retraite

Het programma van deze Bewustzijn Retraite is speciaal ontworpen, om voor jou de mogelijkheid te creëren om al je dagelijkse beslommeringen los te laten en in alle rust de dingen te onderzoeken waar jij tegenaan loopt in je leven. Desgewenst kan ik je daarbij ook steeds weer de nodige helderheid verschaffen. De Bewustzijn Retraite biedt je tevens een opening om te kunnen ontwaken uit je mind, in alleen maar hoeven te Zijn.

In deze setting van een Bewustzijn Retraite, kun je verder komen met jouw stukken op een manier die vaak niet mogelijk is temidden van onze drukke levens.

Wat kun je verwachten?

Je gaat je Her-inneren wie en wat jij werkelijk bent. Je gaat leren hoe je in je Bewustzijn kunt zitten. Hoe het Bewustzijn de dingen zo anders benaderd dan we gewend zijn als mens. Doordat we steeds weer ons mens-stuk en ons ziel-stuk uit elkaar zullen trekken, kun je gaan zien dat je in elk willekeurig moment, kunt kiezen waar je in gaat zitten. In de vrede van je ziel-stuk, of in het gestruggel van je mens-stuk.

Doordat je 's middags uitgebreid in de stilte van je Bewustzijn gaat zitten, krijg je de kans om verschillende thema's van jezelf tegen te komen en te onderzoeken. De rest van de dag bestaat vooral uit geleide meditaties en onderricht, hoe je die thema's kunt onderzoeken, en hoe je kunt zien welke emoties daaraan gekoppeld zijn. Zodra ze volledig doorzien zijn, zullen ze ook geen kracht meer hebben en dus ook al snel verdwijnen.

Wat is in het Bewustzijn zitten?

Als je in je Bewustzijn zit, hoef je niets te bereiken, niets te manipuleren, niets te controleren. Het gaat in je Bewustzijn alleen maar om het Zijn zelf. In alle stilte Zijn. Niks hoeft. Je hoeft niet te best te doen, je hoeft niet te presteren. Alleen maar in het niets Zijn. In de leegte Zijn. Luisteren naar de leegte. En in die leegte zullen de dingen waar je mee loopt te worstelen vanzelf duidelijk worden. Op een manier die geheel moeiteloos is.

Want als we steeds meer in ons bewustZijn gaan zitten, dan komt alles in je leven in beweging, je zult merken hoe alles veel meer vanzelf gaat en vanuit moeiteloosheid. Je komt in een flow waarbij het duidelijk zal worden waarom jij er voor gekozen hebt om in dit leven hier op aarde te zijn. In die flow, zullen de juiste deuren vanzelf voor je opengaan en de juiste mensen vanzelf op je pad komen. Je zult je weer herinneren hoe het is om Liefde te Zijn, en Liefde uit te stralen naar een ieder die je tegenkomt op je pad.

Het programma

Dinsdag 4 juni 2019

We ontmoeten elkaar op Schiphol ergens in de niet te vroege ochtend, en komen na een relaxte korte vlucht van twee en half uur aan op Ibiza airport rond het midden van de middag.

We zorgen voor de auto huur, en rijden dan in ongeveer een half uurtje naar de villa alwaar je de rest van de dag lekker kunt chillen bij het zwembad, of even het dichtstbijzijnde strand dat op loopafstand is, kunt verkennen.

Woensdag 5 juni 2019 t/m Zondag 9 juni 2019

De 5 daagse Bewustzijn Retraite. Na je aanmelding ontvang je hiervan het programma.

 

De uitstapjes die we tussendoor gaan maken:

Es Vedra

We zullen twee keer naar een plek te gaan waar we direct uitzicht hebben op Es Vedra. Es Vedra is niet alleen magisch om te zien, maar ook echt magisch om te ervaren. De energie is daar zo enorm hoog, dat is echt geweldig! We zullen daar samen in het Bewustzijn gaan zitten om het enorme hoge niveau van bewustzijn te ervaren. Je zult merken dat het heel veel zal transformeren bij je!!!

Ibiza de oude stad

Lekker even zwerven door de prachtige authentieke straatjes van de oude stad van Ibiza. Waar elk straatje opnieuw een prachtig historisch decor oplevert.

dè hippiemarkt allertijden; Las Dalias

Las Dalias moet je in je leven tenminste één keer ervaren hebben. Zo heerlijk om alle kraampjes te bekijken en te snuffelen tussen de echte Ibiza style tassen, sierraden, mode, interieur noem maar op. De sfeer is er heel erg relaxed, het is kleurrijk, de vibe is liefdevol, een plek waar je echt blij van wordt.

Benirras

trommelconcert

elke zondagavond komt er heel spontaan een groep mensen bij elkaar op het strand van Benirras om daar samen heerlijk te gaan trommelen. Een fantastische ervaring, om je mee te laten voeren op het ritme van de trommels.

 

Maandag 10 juni 2019

We gaan in de ochtend voor de tweede keer naar Es Vedra toe, om daar in het Bewustzijn te zitten.

's Middags bezoeken we het oude historische gedeelte van Ibiza stad.

 

Dinsdag 11 juni 2019

In de ochtend kun je lekker doen waar je zin in hebt!

We vliegen gezamenlijk weer terug, rond het midden van de middag.

 

 

Lekker eten en drinken

 

Voor ons eten wordt gezorgd, er zullen (h)eerlijke, bewuste, gezonde vegetarische en soms veganistische maaltijden voor ons worden bereid.

Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.

Aan drinken zal er volop thee, koffie, water en sap zijn.

 

Faciliteiten in de villa

We verblijven in een luxe villa. Oppervlakte van het totale perceel is 350 m². Het ligt op een rustige plek, vlakbij zee. Tevens is er een privé zwembad. De villa is rookvrij en beschikt over airconditioning.

 

Wat kost deze 5 daagse Bewustzijn Retraite/week op Ibiza:

De totale kosten voor de gehele week Ibiza zijn € 888,-

Dit is inclusief;

· vervoer van en naar de luchthaven Ibiza

· het hele programma van de 5 dagen Bewustzijn Retraite

· het verblijf en het eten en drinken in de Villa (drinken bestaat uit koffie, thee, water en sap)

· Wat betreft het eten; er zullen (h)eerlijke gezonde vegetarische maaltijden worden bereid. Mocht je een speciaal dieet nodig hebben, of allergieën hebben, laat het me alsjeblieft ruim van te voren weten.

· de uitstapjes die we naar Es Vedra maken om daar in het Bewustzijn te zitten.

Dit is exclusief;

· de vliegticket, deze boek je zelf, maar niet eerder dan je van mij, -ruimschoots van te voren-, te horen hebt gekregen op welke vlucht we zullen zitten. Naar verwachting zal dit ongeveer € 200,- kosten.

· de toeristen belasting, dit zal € 2,20 per nacht zijn, en derhalve voor 7 nachten in het totaal € 15,40 . Dit dient ter plekke contant betaald te worden.

· De 3 uitstapjes die we verder nog tussendoor zullen maken zijn:

Ø naar het magische trommelconcert op zondagavond in Benirras

Ø naar de idyllische hippiemarkt Las Dalias op zaterdag

Ø even lekker zwerven door de oude historische straatjes van Ibiza stad op maandag.

 

Als je aan de uitstapjes wilt deelnemen vragen we daarvoor een

vergoeding van 25,- per uitstapje. Dit dient ter plekke contant betaald te worden.

Mocht je lekker bij het zwembad willen blijven kan dat ook.

 

· Mocht je graag een annuleringsverzekering willen afsluiten, dan komt dat er nog bij. ik zal je daar informatie over sturen zodra ik de mail verstuur over de vliegticket die we gaan boeken. Dit zal ongeveer rond de € 50,- à € 60,- zijn.

 

· eventueel eten en drinken wat je nuttigt tijdens uitstapjes

 

De betaling doe je in 2 delen:

 

1. een aanbetaling van € 300,- binnen 2 weken nadat je je hebt aangemeld.

Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza- aanbetaling.

Je ontvangt van mij na ontvangst van je aanbetaling een welkomstmail met daarin een bevestiging van je registratie en meer informatie over de Bewustzijn Retraite.

Registreer en betaal op tijd, want het aantal plaatsten is beperkt.

 

2. de restbetaling van € 588,- uiterlijk 1 maand voor aanvang van de Bewustzijn Retraite.

Rekeningnummer NL37 INGB 0005 2103 88 tnv Maria Henkes te Abbekerk ovv Ibiza Retraite.

Mocht je geld niet op tijd binnen zijn, gaat je plek naar iemand op de wachtlijst.

Je ontvangt na afloop van de Bewustzijn Retraite van mij een factuur.

 

annuleringsvoorwaarden:

als je meer dan 30 dagen voor aanvang van de retraite annuleert, dan

ontvang je het volledige bedrag van je aanbetaling en eventueel betaalde restbetaling terug gestort.

als je minder dan 30 dagen voor aanvang van de retraite annuleert, dan krijg je je aanbetaling niet terug gestort.

 

Mijn wens is dat je deze Bewustzijn Retraite aan je mag openbaren wie en wat jij werkelijk bent, en dat je na de retraite een stuk lichter door het leven mag gaan, en anderen die je tegenkomt op je pad mag aansteken met dat licht.

In liefde,

Maria

Maria Henkes

'satsangmetmaria'

www.satsangmetmaria.nl

info@satsangmetmaria.nl

 

 

-> M'n interview met Patrick Kicken staat op youtube, misschien wil je het beluisteren, ben benieuwd of je het interessant vindt, het gaat over het bewustzijn, (mocht je me een duimpje willen geven en een commentaar, dan helpen deze twee dingen mij weer een stukje verder) hier is de directe link er naar toe:

https://www.youtube.com/watch?v=ZKTmawK2gXU&t=213s

www.geen2.nl

 

 • -> Kijk ook eens op mijn youtube kanaal 'verlichting en ontwaken'!

Linken direct naar mijn youtube kanaal genaamd: verlichting en ontwaken

https://www.youtube.com/watch?v=0zwvedogwaQ

verlichting en ontwaken deel 1. Zijn onze gedachten echt waar? [6:02]

https://www.youtube.com/watch?v=NelvDGdx6lk

verlichting en ontwaken deel 2. Goed of fout bestaat niet [6:52]

https://www.youtube.com/watch?v=7Txzd8aqsOw

verlichting en ontwaken deel 3. Het BewustZijn is er altijd allang! [5:08]

https://www.youtube.com/watch?v=yUrMG0cs3iQ

verlichting en ontwaken deel 4. Is er iets wat je kan kwetsen, kapot maken, bang maken? [2:16]

 

Als je dit interessant vindt en je wilt mij helpen om meer mensen hier bewust van te maken, geef me dan een 'like' (duimpje omhoog) en ‘subscribe’/ abonneer je op mijn youtube kanaal. Dat helpt mij enorm om andere mensen hiermee te kunnen helpen.

 

 • -> Interview met mij op de Engelse radio van dinsdag 18 maart 2014.

http://www.blogtalkradio.com/spiritualgrowthtoolsontheradio/2014/03/18/spiritual-growth-tools-on-the-radio-with-maria-henkes

Als je op bovenstaande link klikt en vervolgens op 'downloaden' eronder dan kun je het beluisteren.

 • -> Ik geef 1 op 1 ook de 14 IET stappen naar transformatie, groei en verlichting.

Stap 1: Hartlink met de Engelen en het verhaal van ‘Interview with an Angel’

Stap 2: Heractiveren van de 12- DNA Strengen

Stap 3: Karma opruimen met de energie van de Engelen

Stap 4: Het IET vergevingsproces

Stap 5: Bekrachtigd hart en ‘je ware essentiële Actie' Proces

Stap 6: Vooruitgang van je toekomstige leven

Stap 7: Het IET Vrijheid van mede afhankelijkheid proces; koorden snijden met Aartsengel Faith

Stap 8: WAG fase 2 – Healing Proces

Stap 9: WAG fase 3 - Pure Vreugde Proces; we verhogen onze trilling naar de trilling van Pure Vreugde

Stap 10: WAG fase 4 – Compassie; we laten bloemen van compassie ontluiken in ons hart

Stap 11: Thuiskomen - een reis naar Eenheid; we komen thuis bij de ware vrede die we werkelijk zijn

Stap 12: Eenheid in Aktie– de kristallen sleutel; de Engelen helpen ons een kristal te veranderen in een pendel

Stap 13: Het IET verlichting Heartstar Proces; tijdens dit proces helpen de Engelen ons een 'Hartster' te creëren

Stap 14: Liefde Leven, Liefde Zijn; Onze Bron is Liefde. Alles vibreert met Liefde en wordt verlevendigd door Liefde. Elke atoom, iedere molecuul, elk organisme, de lucht die om ons heen is en die we ook inademen is gevuld met de vibratie van Liefde. In dit proces gaan we terug naar waar we tot in onze Bron uit bestaan, we gaan terug naar één Zijn met Liefde.

p.s. Ik geef de 'IET 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting' ook in 1 op 1 sessies. Het is dan een compleet coachingstraject. Ik geef 2 stappen per keer, (kost € 95,- per sessie, duurt 4 uur), je bepaalt zelf hoe snel je wilt gaan, en ook of je alle stappen wilt nemen; vrijheid, blijheid. Zo kun je in 7 sessies alle 14 stappen naar transformatie, groei en verlichting doorlopen. Het zet heel veel in beweging!

 

kijk voor meer info over mijn satsang ook op www.satsangagenda.nl